Viva Magenta – Öltöztesd az otthonod Te is a Pantone év színébe!

A Pantone év színe 2023-ra bevállalós és kihívó! A Pantone Intézet minden évben bejelenti a következő év színét, most már 2000 óta, és ez idén is eképpen történt. Egy energikus, vérpezsdítő és csupa pozitív hangulatot árasztó szín került idén kiválasztásra, méghozzá a 18-1750 Viva Magenta árnyalat. Ha lakásfelújításban gondolkozol, vagy csak-egy-egy szobát festenél újra, netalán új ingatlanba fektetnél, ahol a magenta szín már alapból dominál, akkor mutatjuk mik a lehetőségek!

Hódmezővásárhelyen modern elegancia

 
Új-Kishomokon 108 m2-es, 2002-ben épített, részben alápincézett, földszintes kialakítású, könnyűszerkezetes családi ház vált eladóvá, amihez tágas terasz is kapcsolódik. Az előtérből nyílik a nappali, az étkező és a fürdőszoba. A nappaliból tovább lépve jutunk a hálószobába, ahol a falak vidám, magenta színre festettek. Az étkezőből a spájz és a gépesített konyha következik, ebből pedig egy mindenes raktár. Modern, belső épületgépészeti megoldások és hangulatos külső kert jellemzi az ingatlant grillezővel és kerti pavilonnal. Itt igazán öröm tölteni a mindennapokat, a gyümölcsfákkal beültetett telken pihenni vagy társaságban kikapcsolódni mindig van lehetőség.

Alacsony rezsi és vidám színek Dunakeszin

Dunakeszin, a Toldi-dombliget lakóparkban, egy nyugodt, csendes utcában eladó egy tetőtéri, nappali + 1 szobás nagy teraszos lakás. A lakás tetőtéri jellegéből adódóan fedett terasz is tartozik hozzá és 1 db udvari gépkocsibeálló is, ami a vételár részét képezi, és még 1 db utcai parkolóhely is használható. Itt a tetőtéri hálószoba pompázik a rikitó magenta színben, de az ingatlan többi helyisége is modern, fiatalos hangulatú. Alacsony fenntartási költségeit biztosítja a kombi gázkazán. A nappaliban található inverteres klíma a nyári nagy melegekben garantálja a kellemes hőmérsékletet. A környék infrastruktúrája is kiváló, buszmegállók sétatávolságban megtalálhatók és az M2-es autópálya lehajtója is csak 2 perc autóval.

Túrkevei csodaingatlan

Ez az 5 szobás, túrkevei családi ház igazán sok lehetőséget tartogat magában, hiszen több helyisége is igényesen berendezett, modern bútorokkal felszerelt, és szinte biztos, hogy mindenki megtalálja a saját stílusának megfelelő szobát. Tematikusan, több színben is kialakításra kerültek szobák, így például a magenta árnyalatban pompázó kislányoknak tökéletes álomszoba lehet. Befektetésnek vagy saját felhasználásra is alkalmas lehet, hiszen mindenképpen értékálló ingatlan kerül a tulajdonába.

Kaposmérői luxus

A Lido Home Kaposvár eladásra kínál egy kaposmérői családi házat. Az ingatlan frissen felújított, a villanyvezetékek és a fűtésrendszer cseréje is megtörtént, ezen kívül a nyílászárók is korszerűek. A házban 5 szoba és 2 fürdőszoba-wc került kialakításra és amerikai konyhás nappali található. A szobák laminált parkettásak és a többi helyiség burkolata is gondosan kiválasztott minőségi járólapot kapott. A szobák mindegyike modern bútorokkal berendezett és teljesen felszerelt. A tetőtérben további lehetőségek állnak még rendelkezésre és további 2 szobával bővíthető a házikó. Nagycsaládosoknak kifejezetten ajánlott, hiszen a szobák tágasak, az udvar rendezett és per- illetve tehermentes.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Erősödött csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)