Örök panorámás, mesebeli nyaralók a Balaton-partjáról

Biztosan te is gondolkoztál már azon, milyen jó lenne egy saját ingatlan a Balaton közvetlen szomszédságában, ahová bármikor elhúzódhatsz a városi zajtól, és kellemesen kikapcsolódhatsz. Mai válogatásunkban hoztunk néhány olyan mesebeli nyaralót a Balatonról, aminek Te sem tudnál ellenállni.

Balatonkenese csendes, de mégis központi részén eladó egy újszerű, balatoni panorámás kis ékszerdoboz. Az ingatlan rendkívül modern, és jó ízléssel lett berendezve.  A könnyűszerkezetes ingatlan alapterülete 70 m2, a telek méret 360 m2. A házban egy amerikai konyhás nappali, hálószoba, fürdőszoba, egy galérián beépített pihenőhely, tároló és egy nagyméretű, fedett terasz található. A felújítás során gépesített konyhabútor is beépítésre került. A kert ideális méretű, könnyen karbantartható. Parkolni az udvari beállóban lehetséges. A városközpont és a strand is 10 perc alatt gyalogosan megközelíthető.

A Balaton mellett, Szentbékkállán eladó, egy a modern, ettől függetlenül a hagyományos jegyeket is magán viselő nyaraló. Az ingatlan 50 m2, emellett egy hatalmas 4000 m2-es telekterülettel rendelkezik. A házban 2 szoba, fürdőszoba, és terasz is kiépítésre került, az emeleten lévő hatalmas üvegfalnak köszönhetően a szobából lélegzetelállító panoráma nyílik a Balatoni hegységekre. Az önfenntartó ház számára az elektromos energiát napelem rendszer állítja elő, a lakók víz igényét pedig a régi présház pince részében elhelyezkedő több ezer literes saját víz technológia garantálja.  A telek nagy része szőlővel ültetett, de az ingatlanhoz egy kisebb erdőrész is tartozik.

A Balaton-felvidéki Nemzeti Park területén kínálják eladásra, ezt a több, mint 5000nm-es birtokon elhelyezkedő panorámás, megújuló energiával működtetett, ízlésesen felújított kőházat. A 36 nm alapterületű, remek állapotú épület, mellett egy kiülőként, nyárikonyhaként hasznosítható, jelenleg egy oldalán nyitott egykori kőpince is található. A ház egy légterű, csak a fürdőszoba lett leválasztva, ezen kívül az emeleten két, egyenként 12 nm-es galériás háló került kialakításra. Az áramot 2 kWh/nap teljesítményű, szigetüzemű napelemes rendszer, a ház fűtését kandalló biztosítja. A ház a Kéktúra útvonalán található, Csobánc vára alatt, rengeteg lehetőséget nyújtva ezzel leendő lakóinak. Tapolca, a Káptalantóti piac és a balatoni strandok percek alatt elérhetőek.

Badacsonytomaj Badacsonyörsi település részén, teljesen frissen felújított nyaraló keresi új tulajdonosát. A 3 szint 3 különálló apartmanként is funkcionálhat, mivel minden szinten egy egy légterű nappali-konyha étkező, egy hálószoba és egy fürdőszoba található. Külön bejárat kapcsolódik mindegyik lakótérhez, illetve privát terasz, vagy erkély áll rendelkezésre. Mindemellett családi nyaralónak is minden igényt kielégítő választás. Az épület energia igénye minimális. A környék csendes, csodás panorámával bír a Balatonra, és a Szent István kápolnára. Legközelebbi strand 500 méteren belül elérhető. A házhoz tartozó telek mérete 651 nm, mely optimálisan került kihasználásra. A telek középvonalában található egy teljes gépészettel rendelkező medence.

Dörgicse a táj, és a település szépsége, eredeti jellege és hangulata révén a Balaton-felvidéki Nemzeti Park területéhez tartozik. Itt kínálnak most eladásra egy mesebeli nyaralót, ami 2015-ben teljes körű felújításon esett át. A lakótér tágas, nyitott, folyamatosan karbantartott, 2 hálószoba, nappali, konyha-étkező, fürdőszoba, és boltíves borospince elosztással rendelkezik, az otthon melegét pedig vegyes tüzelésű kandalló biztosítja. Ezen kívül egy hangulatos kőterasz is kiépítésre került, mesés Balatonra néző panorámával. A házon elhelyezett napelemek a gazdaságos energiafelhasználást támogatják. A ház csendes, intim környezetben 7697 nm-es telken fekszik, bármely pontjáról lélegzetelállító panorámában gyönyörködhetünk. Ajánljuk ezt a birtokot, hétvégi házként mindazoknak, akik csendre, nyugalomra vágynak, akik a nagyváros zaját hátra hagynák, és a szabadságuk idejére a vidéki élet békéjét választják.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Bod Péter Ákos: Magyarország két évtizede az EU-ban, néhány tapasztalat és következtetés

Bod Péter Ákos: Magyarország két évtizede az EU-ban, néhány tapasztalat és következtetés

Az immár négy politikai ciklus során felépített sajátos magyar társadalmi-gazdasági-politikai szisztémával nem lehet egy újabb évtizedet eltölteni az integrációs szervezetben. 

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

© 2024 (v2.202102)