Zöld környezet, és kiváló infrastruktúra egyszerre? – Pont erre vágyom!

Manapság a legújabb lakóparkokban prémium minőség várja az új ingatlanra vágyókat. Ezek közül a legtöbb ráadásul zöld környezetben, a belváros forgalmától távol, ettől függetlenül kiváló infrastruktúrával rendelkező környéken helyezkedik el. Alább egy válogatást gyűjtöttünk össze azokból a lakóparkokból, ahol a korszerű megjelenés, a kényelem és a természet közelsége egyszerre valósul meg.

Cédrus Liget Lakópark

Szeged egyik legújabb ékköveként mutatkozik be a Cédrus liget lakópark, ami a modern építészetet, illetve a technológia legjavát hozta el az egyetemvárosba. A beruházás 593 lakást, irodát és üzlethelyiséget foglal magába, mindezek mellett fitnesz terem, saját kert és parkolóhely várja legújabb lakóit. Nem érdemes elmenni amellett sem, hogy a teljes létesítmény hőszolgáltatásáról saját geotermikus rendszer gondoskodik. A lakásokba szerelt padlófűtés és a klímarendszer több mint 30%-os rezsicsökkenést garantál, emellett a gáz bevezetésére egyetlen ingatlanban sem fog sor kerülni. A napfény városában kiváló befektetési lehetőséget nyújt ez az új beruházás, hiszen az infrastruktúra magáért beszél, az egyetem több épületéhez is közel, a városközpontban helyezkedik el. A lakásokat kulcsrakészen vehetik át az új lakók, akiknek régi álmuk válhat valóra egy ilyen luxusingatlannal.

Wave Lakópark

A Balaton-parti ingatlanok értékállósága kimagaslóan jó, többek között ezért épült meg a Wave by Coral luxus lakópark a nyár fővárosában, Siófokon. Az épület 5 szintje összesen 2 épületre tagolódik, a Wave I. épületében 67 db, míg a Wave II. épületben 62 db prémium lakás található. Ebben a környezetben szabadjára engedheted a fantáziád, és azt csinálhatsz, amit szeretnél hiszen, ha akarod elvonulhatsz és élvezheted a vízpart és a festői környezet nyugalmát, de ha úgy tartja kedved, engedhetsz a csábításnak és elindulhatsz a városi pezsgő éjszakába. Ezekben a lakásokban az energiatakarékosság mellett hangsúlyt fektettek az egyedi kényelmi funkciókra, így szinte minden helyiség audiovizuális eszközökkel felszerelt. A hangulatos Balatonra néző teraszok állandó lehetőséget nyújtanak számodra, hogy mindennap kiélvezhesd a luxuséletérzést.

Zöldmező Lakópark

A Zöldmező Lakópark Budapest XVI. kerületében, a főváros egyik kedvelt, zöldövezeti, kertvárosias városrészében épül. Az 5 szintes társasház két épületből áll, melyekben összesen 128 lakás kerül kialakításra. A manapság kialakult helyzetben az ingatlanok terén is nagyon fontos az energiatakarékos átgondoltság, így ezeknek a lakásoknak a tervezése alkalmával is az alacsony energiafogyasztás és a takarékos üzemeltetés megvalósítására törekedtek, mindemellett a lakások hűtő-fűtő klímával és elektromos redőnyökkel lettek felszerelve. Az infrastruktúra ezen a környéken igen kedvező, ugyanis többek között itt halad el több busz is, valamint a lakóparktól pár perc sétára található a János utcai Lidl, a Pólus Center pedig mindössze 2,5 km. Az M0-ás autópálya és az M3-as bevezető alig pár perces autóút.

Nap22 Társasház

A Corvin negyed egyik legcsendesebb utcájában, a Nap utcában helyezkedik el ez a kiváló hőszigetelésű és gazdaságosan fenntartható új társasház. A házban mindössze 38 lakás található, ami kedvező lehet azok számára, akik szeretik a barátságos és kellemes lakókörnyezetet. A beruházó nagy hangsúlyt fektet a minőségi, fenntartható és környezettudatos otthonok kialakítására, ezért a lakások energiaigénye minimális, az épület megfelel a közel nulla energiaigényű épületek követelményeinek. Az épületben készül egy elektromos rollertároló is, külön töltőállomással, ami utal az egész házban jelen lévő mai modern környezettudatosságra. A közelben lévő több egyetem, a 3-as metróvonal, a 4-6-os villamos, illetve a Corvin Pláza közelsége garancia a kiváló infrastruktúrára és a kényelemre. A lüktető belváros, illetve a Corvin-sétány közelsége pedig számos kikapcsolódási lehetőséget kínál!

Balance Garden

A Balance Garden Budapest X. kerületében, az Üllői úttal párhuzamos, csendes mellékutcában épül fel. A társasházban 7 emeleten 298 lakás kerül kialakításra, továbbá a földszinten a parkosított belső zöld területre néző kilátással és közvetlen kertkapcsolattal 23 lakás kap helyet. A ház különlegessége, hogy a harmadik emeletnél két tetőkert is készül az átkötő részek tetején, valamint az épületek tetejére is zöldtetőt terveztek, mely alacsony gondozásigényű. A lakóparkban az alacsony energiafogyasztás és a takarékos üzemeltetés megvalósítására törekedtek, ezenkívül minden lakás hideg és meleg burkolattal ellátott. A hűtő-fűtő klímák, amelyet minden lakásban megtalálunk, kedvező áron tudják a lakás hőmérsékletét egyedileg szabályozni. A Balance Garden megközelíthetőség és közlekedési infrastruktúra tekintetében is ideális, a lakók a közeli metrómegálló miatt könnyedén elérik a lüktető belvárost. A buszok- és villamosmegállók is sétatávolságra találhatók.

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mennyit ártanak a háborúk a magyar energiapiacnak?

Mennyit ártanak a háborúk a magyar energiapiacnak?

A nemzetközi geopolitikai folyamatok az energiapiacra is komoly hatást gyakoroltak az elmúlt években. Miként reagált és készül ezekre a magyar piac.

Bál nincs, béke talán lesz az Operaházban

Bál nincs, béke talán lesz az Operaházban

Aláírták a dalszínház új kollektív szerződését.

„Sosem voltunk mi ellenségek” – mondja Orbán Viktorról a volt baloldali miniszterelnök (videó)

„Sosem voltunk mi ellenségek” – mondja Orbán Viktorról a volt baloldali miniszterelnök (videó)

„Előfordul, hogy néha beszélünk” – válaszolta Medgyessy Péter arra a kérdésünkre, hogy mikor beszélt utoljára Orbán Viktor miniszterelnökkel.

© 2024 (v2.202102)