Zöld környezet, és kiváló infrastruktúra egyszerre? – Pont erre vágyom!

Manapság a legújabb lakóparkokban prémium minőség várja az új ingatlanra vágyókat. Ezek közül a legtöbb ráadásul zöld környezetben, a belváros forgalmától távol, ettől függetlenül kiváló infrastruktúrával rendelkező környéken helyezkedik el. Alább egy válogatást gyűjtöttünk össze azokból a lakóparkokból, ahol a korszerű megjelenés, a kényelem és a természet közelsége egyszerre valósul meg.

Cédrus Liget Lakópark

Szeged egyik legújabb ékköveként mutatkozik be a Cédrus liget lakópark, ami a modern építészetet, illetve a technológia legjavát hozta el az egyetemvárosba. A beruházás 593 lakást, irodát és üzlethelyiséget foglal magába, mindezek mellett fitnesz terem, saját kert és parkolóhely várja legújabb lakóit. Nem érdemes elmenni amellett sem, hogy a teljes létesítmény hőszolgáltatásáról saját geotermikus rendszer gondoskodik. A lakásokba szerelt padlófűtés és a klímarendszer több mint 30%-os rezsicsökkenést garantál, emellett a gáz bevezetésére egyetlen ingatlanban sem fog sor kerülni. A napfény városában kiváló befektetési lehetőséget nyújt ez az új beruházás, hiszen az infrastruktúra magáért beszél, az egyetem több épületéhez is közel, a városközpontban helyezkedik el. A lakásokat kulcsrakészen vehetik át az új lakók, akiknek régi álmuk válhat valóra egy ilyen luxusingatlannal.

Wave Lakópark

A Balaton-parti ingatlanok értékállósága kimagaslóan jó, többek között ezért épült meg a Wave by Coral luxus lakópark a nyár fővárosában, Siófokon. Az épület 5 szintje összesen 2 épületre tagolódik, a Wave I. épületében 67 db, míg a Wave II. épületben 62 db prémium lakás található. Ebben a környezetben szabadjára engedheted a fantáziád, és azt csinálhatsz, amit szeretnél hiszen, ha akarod elvonulhatsz és élvezheted a vízpart és a festői környezet nyugalmát, de ha úgy tartja kedved, engedhetsz a csábításnak és elindulhatsz a városi pezsgő éjszakába. Ezekben a lakásokban az energiatakarékosság mellett hangsúlyt fektettek az egyedi kényelmi funkciókra, így szinte minden helyiség audiovizuális eszközökkel felszerelt. A hangulatos Balatonra néző teraszok állandó lehetőséget nyújtanak számodra, hogy mindennap kiélvezhesd a luxuséletérzést.

Zöldmező Lakópark

A Zöldmező Lakópark Budapest XVI. kerületében, a főváros egyik kedvelt, zöldövezeti, kertvárosias városrészében épül. Az 5 szintes társasház két épületből áll, melyekben összesen 128 lakás kerül kialakításra. A manapság kialakult helyzetben az ingatlanok terén is nagyon fontos az energiatakarékos átgondoltság, így ezeknek a lakásoknak a tervezése alkalmával is az alacsony energiafogyasztás és a takarékos üzemeltetés megvalósítására törekedtek, mindemellett a lakások hűtő-fűtő klímával és elektromos redőnyökkel lettek felszerelve. Az infrastruktúra ezen a környéken igen kedvező, ugyanis többek között itt halad el több busz is, valamint a lakóparktól pár perc sétára található a János utcai Lidl, a Pólus Center pedig mindössze 2,5 km. Az M0-ás autópálya és az M3-as bevezető alig pár perces autóút.

Nap22 Társasház

A Corvin negyed egyik legcsendesebb utcájában, a Nap utcában helyezkedik el ez a kiváló hőszigetelésű és gazdaságosan fenntartható új társasház. A házban mindössze 38 lakás található, ami kedvező lehet azok számára, akik szeretik a barátságos és kellemes lakókörnyezetet. A beruházó nagy hangsúlyt fektet a minőségi, fenntartható és környezettudatos otthonok kialakítására, ezért a lakások energiaigénye minimális, az épület megfelel a közel nulla energiaigényű épületek követelményeinek. Az épületben készül egy elektromos rollertároló is, külön töltőállomással, ami utal az egész házban jelen lévő mai modern környezettudatosságra. A közelben lévő több egyetem, a 3-as metróvonal, a 4-6-os villamos, illetve a Corvin Pláza közelsége garancia a kiváló infrastruktúrára és a kényelemre. A lüktető belváros, illetve a Corvin-sétány közelsége pedig számos kikapcsolódási lehetőséget kínál!

Balance Garden

A Balance Garden Budapest X. kerületében, az Üllői úttal párhuzamos, csendes mellékutcában épül fel. A társasházban 7 emeleten 298 lakás kerül kialakításra, továbbá a földszinten a parkosított belső zöld területre néző kilátással és közvetlen kertkapcsolattal 23 lakás kap helyet. A ház különlegessége, hogy a harmadik emeletnél két tetőkert is készül az átkötő részek tetején, valamint az épületek tetejére is zöldtetőt terveztek, mely alacsony gondozásigényű. A lakóparkban az alacsony energiafogyasztás és a takarékos üzemeltetés megvalósítására törekedtek, ezenkívül minden lakás hideg és meleg burkolattal ellátott. A hűtő-fűtő klímák, amelyet minden lakásban megtalálunk, kedvező áron tudják a lakás hőmérsékletét egyedileg szabályozni. A Balance Garden megközelíthetőség és közlekedési infrastruktúra tekintetében is ideális, a lakók a közeli metrómegálló miatt könnyedén elérik a lüktető belvárost. A buszok- és villamosmegállók is sétatávolságra találhatók.

 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Szijjártó Péter nagyon aggódott a tiszta vízért New Yorkban

Szijjártó Péter nagyon aggódott a tiszta vízért New Yorkban

Elfogadhatatlan, hogy a világ számos részén nincsen tiszta ivóvíz még az egészségügyi intézményekben sem - közölte Szijjártó Péter külügyminiszter New Yorkban.

Támadják az akkumulátorgyárat? Nem baj, mi díjat adunk nekik!

Támadják az akkumulátorgyárat? Nem baj, mi díjat adunk nekik!

A hagyományoknak megfelelően ismét átadták az „Év Befektetője” Díjat a Magyar Befektetési Ügynökség (HIPA) ünnepségén, ahol kilenc kategóriában hirdettek győztest.

Csak átutaznak Magyarországon az ukrán menekültek, nem akarnak itt maradni

Csak átutaznak Magyarországon az ukrán menekültek, nem akarnak itt maradni

Az ukrán-magyar határon 5970-en léptek be Magyarországra pénteken, a román-magyar határon belépők közül pedig 4952-en nyilatkoztak úgy, hogy Ukrajnából érkeztek.

© 2023 (v2.202102)