Modern elegancia és természetközeliség jellemzi ezeket az azonnal költözhető lakásokat

Modern elegancia, természetközeliség és kertvárosi jelleg a fővárosban? Ez bizony igenis megvalósulhat! Az alább bemutatott XVI. kerületi, lakóparki projektben a kedvező elhelyezkedés ötvöződik a minőséggel és sietni kell a vásárlással, mert már a lakások 80%-a eladásra került és már csak 16 szabad lakás várja az új tulajdonosát.

Rákosszentmihályon most egy új építésű, fejlett infrastruktúrával rendelkező lakóparki projekt került megvalósításra, ahol ötvöződik a kedvező elhelyezkedés és a minőségi kivitelezés. A Zöldmező lakópark lakásai már megkapták a használatbevételi engedélyt, aminek köszönhetően a lakások birtokba adása kezdetét vette, és az új évet már több tulajdonos is az új otthonában kezdhette.

Az épületkomplexum 2 épülete egy L-alakú tömböt formál, aminek nem csak a kialakítása egyedülálló, de a hozzá tartozó belső kert is az esztétikai élményen túl kiváló kikapcsolódási lehetőségeket tartogat magában. A legtöbb lakáshoz belső kert is hozzátartozik vagy kertre néző terasz attól függően, hogy a földszinten vagy az emeleten szeretne ingatlant vásárolni magának.

A lakások mérete és elosztása különösen változatos, így garantált, hogy minden korosztály új otthonra tud találni a lakóparkon belül. A kisebb, 46 m2-es garzonoktól kezdve a nagyobb, kétszobás, 53-70 m2-es lakásokig van lehetőség válogatni. A magas színvonal és kényelem biztosított, amit a mindegyik lakásba beépített klíma és az elektromos redőnyök is tovább fokoznak.

A lakóparkhoz mélygarázs is tartozik, aminek köszönhetően a parkolás is problémamentesen megoldható, de a felszínen is kialakításra kerültek beállók, valamint tárolók is megvásárolhatók a lakásokhoz. A fejlesztés mögött egy évtizedekre visszamenő tapasztalattal rendelkező cég, a BAYER Construct áll, ezért garantált, hogy a lakóparki projekt biztos kezekben van.

A Zöldmező lakópark kiváló elhelyezkedése hatalmas előnyt jelent. A 31, 46, 130, 131, 146 jelű buszok megállója mindössze néhány perc sétával megközelíthető. Az M0-ás és az M3-as autópályák bevezetője is közel találhatók, aminek következtében az autóval utazás sem okoz gondot akkor sem, ha messzebbre utazna. Emellé társul, hogy maga a környék barátságos, nyugodt, kertvárosi hangulatú, de egy sokkal fejlettebb infrastruktúra van jelen, mint az ugyanúgy csendes, természetközeli agglomerációban. Sétatávolságban megtalálható minden, amire a mindennapokban szükség lehet: kisebb-nagyobb boltok, oktatási intézmények, játszóterek, éttermek és kávézók, így a bevásárlás és kikapcsolódás is megoldható a közelben.

Akik természeti környezetben szeretnének időt tölteni, azok a Szilas-patak környékén is tudnak sétákat és kisebb túrákat tenni.

Válasszon magának egy lakást még ma, hiszen már csak 16 szabad lakás közül lehet választani.

A cikk megjelenését a Zöldmező Lakópark fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)