Azonnal költözhető, energiatudatos otthonok az Andrássy út közelében

Az Andrássy út Budapest egyik fő ütőere, ami összeköti az V. kerületet a Városligettel. A sugárút az 1800-as évek végén épült, és palotáival, az alatta közlekedő Kisföldalattival, valamint gyönyörű platánsorával, múzeumaival, éttermeivel és természetesen az Operával, a mai napig Budapest egyik presztízs értékű útja. Ki ne szeretne hát a közelében élni?

Az Andrássy út környékén természetesen sokan keresik új otthonukat, hiszen a környékbeli utcákban lakók egyszerre élvezhetik a belváros lüktetését és a Városliget nyújtotta zöld övezetet. A nagykörúttal párhuzamos Csengery utca például egy kifejezetten csendes kis utca, ahonnan mégis minden könnyedén elérhető. Az utca Andrássy út és Podmaniczky utca közötti szakaszán közeledik befejezéséhez egy kiváló beruházás, energiatudatos otthonokkal, ahonnan az Oktogonnál a Kisföldalatti és a 4-es, 6-os villamosok illetve több trolibusz megállója is néhány perc alatt elérhető, de nincs messze a Nyugati tér sem a Westend City Centerrel és a pesti Broadway színházaival, mozijaival sem. Ezen kívül közel van a megújuló Skála Budapest és az Atryum Fashion City, valamint a Váci utca és a Fashion street is, és nemcsak a Városliget, de a Margit-sziget is könnyedén elérhető innen.

Az itt épülő CS70 Green Home pedig a kiváló elhelyezkedése mellett, rendkívül energiatakarékos lakásokat is kínál, a társasházban ugyanis geotermikus fűtésrendszer biztosítja a fűtést, hűtést és melegvíz ellátást. Mind tudjuk, hogy ma már egy új építésű projekt csak akkor számíthat érdeklődésre, ha hőszivattyús lakásokat kínál. A legtöbb társasház esetében azonban mindez csak levegő-víz hőszivattyút jelent, aminél a CS70 Green Home lakásait fűtő talajszondás hőszivattyú rendszer lényegesen hatékonyabb. Ráadásul a felületfűtésnek, -hűtésnek köszönhetően nem kavarja fel a port, ami az allergiásoknak is jó hír. A rendszer hatékonyságát pedig tovább növeli az első osztályú hőszigetelés és a kiváló minőségű nyílászárók, így a társasház lakásainak energiahatékonysága AA++.

A beruházás fejlesztője, az Ökoházak cégcsoport 2008 óta épít geotermikus energiával fűtött Öko Társasházakat, így már másfél évtizedes tapasztalattal rendelkezik ezen a területen. A talajszondás hőszivattyús felületfűtés legnagyobb előnye, hogy a fűtéshez szükséges vizet elegendő 35°C-ra felfűteni, hűtés üzemmódban a talajból feljövő 15°C-os vizet keringteti a rendszer a mennyezeti csövekben, a melegvízellátásnál pedig a hűtéssel elvont hő kerül hasznosításra.

A CS70 Green Home társasház további előnye, hogy mindössze 40 lakást alakítanak ki, így jó esély van egy összetartó, kis lakóközösség kialakulására. A lakáskínálatban gyakorlatilag mindenféle méretű és elosztású lakás megtalálható, és mindegyik lakáshoz tartozik terasz vagy erkély is. A város pezsgését választó, első lakást kereső fiatalok és a befektetők a 38-58 nm-es lakások között válogathatnak. Ugyanakkor a családosok is megtalálhatják itt számításaikat, hiszen mint említettük, a Csengery utca frekventált elhelyezkedése ellenére rendkívül csendes, és egy belső, zöld udvart is kap, a közelben pedig óvodák, iskolák és játszóterek is megtalálhatóak. Őket 80-125 nm-es lakások várják. Az ingatlanokhoz természetesen gépkocsibeállók és tárolók is vásárolhatók.

Jó hír, hogy a beruházás már a végéhez közeledik, márciusban kerül átadásra, így a szerződéskötés után gyakorlatilag azonnal költözhető.

A cikk megjelenését a CS70 Green Home társasház fejlesztője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

"Brüsszel ideológiai támadásokkal és zsarolásokkal szórakoztatja magát"

"Brüsszel ideológiai támadásokkal és zsarolásokkal szórakoztatja magát"

Az Alapjogokért Központ is kiadott egy közleményt Brüsszel migrációval kapcsolatos döntésére reagálva.

Hasít a használtruha piac, több milliárd bevételnövekedés a Hádánál

Hasít a használtruha piac, több milliárd bevételnövekedés a Hádánál

Jó üzlet a használtruha-kereskedelem, ekkora inflációban pláne.

Gazprom-szövetséges manipulálta a magyar gázpiacot

Gazprom-szövetséges manipulálta a magyar gázpiacot

360 százalékkal verte fel a PPD nevű vállalat a gáz árát.

© 2023 (v2.202102)