Felújított irodát keres rugalmas feltételekkel? Találtunk egy lehetőséget Zuglóban, frekventált elhelyezkedéssel!

Nincs könnyű helyzetben az, aki ma frekventált helyen keres felújított irodát, ráadásul rugalmas feltételekkel. Hiszen az elmúlt évek változásai alaposan felforgatták az irodapiacot, senki sem mer hosszútávra szerződni és kevés a rugalmas kialakítással kibérelhető kisebb irodaterület. A régebbi épületek között ezen kívül kevés az olyan, amit korszerűsítettek. Zuglóban, a Hungária körút közelében azonban van egy irodaház, ahol az elmúlt év a korszerűsítésről szólt, itt keresi most bérlőjét egy 1500 nm-es kiadó irodaterület, de akár ennél kisebb terület is bérelhető és rövid távra is lehet szerződést kötni.

Zugló vasútállomáshoz közel, a Szugló utcában áll a Zugló Office Tower, melynek 6000 négyzetméternyi bérelhető irodaterületén olyan neves cégek bérelnek irodákat, mint a BNI Center Kft. a világ vezető üzleti kapcsolatépítő szervezetének magyarországi képviselete, Bravogroup Holding, az OBSERVER Budapest Médiafigyelő Kft., a Maxaldó Könyvelő és Tanácsadó Zrt., vagy a VIAVIN Építőipari Zrt. Tehát igazán professzionális környezetben dolgozhat, aki itt bérel irodát.

Az irodaháznak ezen felül még az elhelyezkedése is rendkívül kedvező, tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető, hiszen közel van a Hungária körúton az 1-es villamos megállója, és nincs messze az M2-es metró Puskás Ferenc Stadion megállója és a Stadion autóbusz-pályaudvar sem. Az autóval érkezők számára pedig természetesen parkolóhelyek is bérelhetők a bérelt irodaterület arányában.

A Zugló Office Tower irodaház ráadásul az elmúlt évben esett át egy energetikai fejlesztésen, mely a fűtésvezérlés korszerűsítését, illetve a lámpatestek cseréjét, vezérlésének modernizálását érintette és a fejlesztések folyamatosak. Ezen kívül belső átalakítások is történtek, így a most kiadó, 1500 nm-es iroda modernebb megjelenéssel, rugalmas kialakítással várja új bérlőjét, de akár lényegesen kisebb iroda is bérelhető, és amint már említettük rövid távra is lehetőség van szerződést kötni.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Túlzottdeficit-eljárás indul Magyarország ellen

Túlzottdeficit-eljárás indul Magyarország ellen

Legutóbb 2004 és 2013 között zajlott túlzottdeficit-eljárás Magyarország ellen.

Örülhet, aki arra fogadott, hogy gyengül a forint

Örülhet, aki arra fogadott, hogy gyengül a forint

Gyengült a forint kedd reggelre a főbb devizákkal szemben az előző esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.

Órákon belül kiderül, mi járhat Matolcsy Györgyék fejében

Órákon belül kiderül, mi járhat Matolcsy Györgyék fejében

Kamatdöntő ülést tart kedden a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa.

© 2024 (v2.202102)