Ilyet még nem látott! A+-os ingatlan vállalkozásoknak, 3 vármegye határán, a Dél-Dunántúlon!

Budapesten is lényegesen kevesebb A+ kategóriás iroda található, mint amennyire szükség lenne, vidéken pedig kifejezetten ritkaságnak számít. Most azonban 3 vármegye határán, az M6-os, M7-es autópályák vonzáskörzetében vált eladóvá egy ilyen ingatlan irodaházzal és üzemcsarnokkal.

Tolna, Somogy vagy Baranya vármegye környékén keres top kategóriás telephelyet cégének? Esetleg befektetés céljából vásárolna, könnyen kiadható irodákat, üzemcsarnokot? Dombóváron, a három vármegye határán, most épp egy ilyen létesítmény vált eladóvá, melyhez hasonló színvonalú nem található sem Somogy, sem Tolna vármegyében.

Dombóvár elhelyezkedése azért kivételes, mert több olyan település van a vonzáskörzetében, ahonnan elérhető az M6-os vagy az M7-es autópálya. Kaposvár például mindössze 30 km, ahonnan a 67-es gyorsforgalmi úton érhetjük el az M7-es autópályát, de Pécs is mindössze 45 km-re van, ahol az M6-os autópályára hajthatunk fel. Ezen kívül könnyen megközelíthető még Szekszárd (60 km), Paks (80 km), illetve Siófok (65 km).

Dombóvár Szekszárd és Paks után Tolna vármegye 3. legnagyobb települése, a Dombóvári kistérség székhelye, melyet keresztül szel a többi fontos útvonalhoz csatlakozó 61-es főút. Itt a főúttól mindössze 300 méterre áll az az irodaház és üzemcsarnok, mely egyedülálló a környéken és igény szerint akár bővíthető is.

Az ingatlan egy 12.125 m2-es Vt-1 besorolású telken áll. A „településközponti vegyes” terület beépíthetősége a Helyi Építési Szabályzat szerint 50%-os. Az irodaház közel 210 nm-en, az üzemcsarnok több, mint 500 nm-en terül el, így az ingatlan további felépítményekkel bővíthető.

A telek összközműves, az épületek 2020-ban épültek, az üzemcsarnokot még nem használták, csak az irodákat, így az ingatlan újszerű állapotban kerül új tulajdonosának birtokába. Az ingatlan legnagyobb előnye az energiatakarékossága, a kétszintes irodaépület külső hőszigeteléssel és 3 rétegű üvegezéssel ellátott műanyag nyílászárókkal rendelkezik, hűtését-fűtését elektromos hőszivattyú-hűtő-fűtő fan coil rendszer biztosítja, használati melegvíz ellátásáról villanybojlerek gondoskodnak. Az irodaépületben hővisszanyerős szellőztetőrendszer került kialakításra, ami a nyílászárók nyitása nélkül folyamatosan biztosítja a friss levegőellátást.

Az energiatakarékosság jegyében a felépítmények tetejére napelemeket is telepítettek, amelyeknek 33,63 kWp a teljesítménye, ami inverterrel jelentős költségmegtakarítást eredményez, továbbá az irodaépület előtti, térkövezett parkoló elektromos autó töltőt is kapott. A telek egy része parkosított, itt „okos” öntözőrendszer került kiépítésre. A víztakarékosság érdekében a telephelyen lévő saját fúrt kút hozama a tűzivíz, illetve a csapadékvíz tárolóba kerül továbbításra.

Az ingatlan körbekerített, utcafronthoz közelebbi részén helyezkedik el az irodaépület, melynek berendezésénél nagy hangsúlyt fektettek a korszerű, minőségi anyagok felhasználására, a harmonikus színösszeállításra, valamint egyedileg gyártott irodabútorokkal az ergonómiára is, így itt egy A+-os, korszerű, full extrás iroda született, ahol a dolgozók zavartalanul tudják munkájukat végezni. Az irodaépület alsó szintjén fogadótér, irodák és vizesblokk található, a csaknem 60 nm-es felső szinten kapott helyet a vezetői iroda és a tárgyaló.

Az irodaház előtt elhaladó térkövezett belső úton érhetjük el az üzemcsarnokot, mely az irodaépület mögött, a telephely nyugati részén kapott helyet. A csarnok előtt szállító járművek részére alkalmas parkolót is kialakítottak. Az épületben két egybenyíló csarnokrész, vezetői iroda, étkező, öltöző és vizesblokkok találhatóak, melyek kialakítása, berendezése az irodaépület belső kialakításával megegyező színvonalú. A csarnokban ipari tevékenységet még nem végeztek, több funkcióra is alkalmassá tehető.

Az ingatlan tehát nemcsak termelőüzemként, de akár cégközpontként, logisztikai bázisként is kitűnően funkcionálhat, amit nagyban segít az elhelyezkedése, a Dunántúl, Budapest és a Duna-Tisza közének gyors közúti elérhetősége. Ha Ön telephelyet, cégközpontot, befektetési lehetőséget keres a Dél-Dunántúlon, nézze meg ezt a páratlan ingatlant, melyhez hasonlót nem talál a környéken.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Örülhet, aki arra fogadott, hogy gyengül a forint

Örülhet, aki arra fogadott, hogy gyengül a forint

Gyengült a forint kedd reggelre a főbb devizákkal szemben az előző esti jegyzéséhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.

Órákon belül kiderül, mi járhat Matolcsy Györgyék fejében

Órákon belül kiderül, mi járhat Matolcsy Györgyék fejében

Kamatdöntő ülést tart kedden a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsa.

Ebbe a fontos európai rangsorba nem került be egyetlen magyar klinika sem

Ebbe a fontos európai rangsorba nem került be egyetlen magyar klinika sem

Mutatjuk Európa legjobb meddőségi klinikáinak a listáját.

Áram nélkül nincs ellenállás - mondta az ukrán külügyminiszter

Áram nélkül nincs ellenállás - mondta az ukrán külügyminiszter

Raktárakat és radarokat is szétlőttek az oroszok.

© 2024 (v2.202102)