Befektetési lehetőséget keres? Íme, egy sokféleképpen hasznosítható ingatlan Szentesen!

Sportcentrum, magániskola, vagy egy családias léptékű, kertvárosi társasház? Esetleg telephely vagy turisztikai létesítmény? Bármit is keres a Kurca-parti városban, ebben az ingatlanban biztosan megtalálja számításait.

Szentes Csongrád-Csanád vármegye harmadik legnagyobb lélekszámú települése. Területén áthalad a Hódmezővásárhelyet Kunszentmártonnal összekötő 45-ös főút, melyről elérhető a Kecskemétet Békéscsabával összekötő M44-es autóút, és innen indul a 451-es főút Kiskunfélegyházára, ahol az M5-ös autópálya válik könnyen elérhetővé. Vonattal a Kiskunfélegyháza-Orosháza vasútvonalon és a Szolnok-Hódmezővásárhely-Makó vasútvonalon keresztül közelíthető meg.

A város olyan nagy cégeknek ad otthont, mint például a Hungerit Zrt. vagy a Legrand, a pihenni vágyókat pedig a Termál Gyógyfürdő, a Kurca-part Kalandpark, horgásztavak és számtalan látnivaló várja, de könnyen megközelíthető innen Szarvas, Csongrád vagy Orosháza is.

Szentes Felsőpárton, kertvárosi övezetben vált most eladóvá egy sokféleképpen hasznosítható ingatlan a 3-as és 3A-s buszok megállójának, illetve Hékéd vasútállomásnak a közelében. Az ingatlan csak az Otp Ingatlanpont kínálatában érhető el, néhány éve még iskolaként működött, az 5918 nm-es telken egy 835 nm-es, kétszintes iskolaépület található, alatta 85 nm-es pincével, valamint egy 366 nm-es tornaterem, egy 144 nm-es tornasátor, egy 196 nm-es épület, melyben a konyha, az ebédlő, 3 tanterem, műhely és mosdók kaptak helyet, illetve egy 199 nm-es kazánház és egy 76 nm-es szolgálati lakás, alatta pincével.

Az ingatlan felújítandó állapotban van, mivel meglehetősen nagy tornateremmel és külön tornasátorral is rendelkezik, ideális lehet sportcentrum létesítésére, de korábbi funkcióját megtartva magániskolának is tökéletes. Ezen kívül idősek otthonának, munkásszállásnak, nagyobb átalakítással akár magánklinikának is tökéletes lehet. De a nagy tornaterem akár üzemmé, raktárrá is átalakítható, így cégközpontnak is ideális, vagy például, szálláshelyként is szolgálhat, üdültetésre, táboroztatásra is tökéletes lehet.

A hatalmas telek részben betonozott, részben fás-bokros vagy füvesített. Kertvárosi elhelyezkedésének köszönhetően az épület elbontásával akár egy kis lakásszámú, családias társasház is építhető ide.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)