Befektetési lehetőséget keres? Íme, egy sokféleképpen hasznosítható ingatlan Szentesen!

Sportcentrum, magániskola, vagy egy családias léptékű, kertvárosi társasház? Esetleg telephely vagy turisztikai létesítmény? Bármit is keres a Kurca-parti városban, ebben az ingatlanban biztosan megtalálja számításait.

Szentes Csongrád-Csanád vármegye harmadik legnagyobb lélekszámú települése. Területén áthalad a Hódmezővásárhelyet Kunszentmártonnal összekötő 45-ös főút, melyről elérhető a Kecskemétet Békéscsabával összekötő M44-es autóút, és innen indul a 451-es főút Kiskunfélegyházára, ahol az M5-ös autópálya válik könnyen elérhetővé. Vonattal a Kiskunfélegyháza-Orosháza vasútvonalon és a Szolnok-Hódmezővásárhely-Makó vasútvonalon keresztül közelíthető meg.

A város olyan nagy cégeknek ad otthont, mint például a Hungerit Zrt. vagy a Legrand, a pihenni vágyókat pedig a Termál Gyógyfürdő, a Kurca-part Kalandpark, horgásztavak és számtalan látnivaló várja, de könnyen megközelíthető innen Szarvas, Csongrád vagy Orosháza is.

Szentes Felsőpárton, kertvárosi övezetben vált most eladóvá egy sokféleképpen hasznosítható ingatlan a 3-as és 3A-s buszok megállójának, illetve Hékéd vasútállomásnak a közelében. Az ingatlan csak az Otp Ingatlanpont kínálatában érhető el, néhány éve még iskolaként működött, az 5918 nm-es telken egy 835 nm-es, kétszintes iskolaépület található, alatta 85 nm-es pincével, valamint egy 366 nm-es tornaterem, egy 144 nm-es tornasátor, egy 196 nm-es épület, melyben a konyha, az ebédlő, 3 tanterem, műhely és mosdók kaptak helyet, illetve egy 199 nm-es kazánház és egy 76 nm-es szolgálati lakás, alatta pincével.

Az ingatlan felújítandó állapotban van, mivel meglehetősen nagy tornateremmel és külön tornasátorral is rendelkezik, ideális lehet sportcentrum létesítésére, de korábbi funkcióját megtartva magániskolának is tökéletes. Ezen kívül idősek otthonának, munkásszállásnak, nagyobb átalakítással akár magánklinikának is tökéletes lehet. De a nagy tornaterem akár üzemmé, raktárrá is átalakítható, így cégközpontnak is ideális, vagy például, szálláshelyként is szolgálhat, üdültetésre, táboroztatásra is tökéletes lehet.

A hatalmas telek részben betonozott, részben fás-bokros vagy füvesített. Kertvárosi elhelyezkedésének köszönhetően az épület elbontásával akár egy kis lakásszámú, családias társasház is építhető ide.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.

Ajánlott ingatlanok


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagyon fáj az infláció: sokkal kevesebbet vásároltunk áprilisban

Nagyon fáj az infláció: sokkal kevesebbet vásároltunk áprilisban

2023. áprilisban a kiskereskedelem forgalmának volumene - jelentős bázishatás mellett - a nyers adat szerint 13,6, naptárhatástól megtisztítva 12,6 százalékkal csökkent az előző év azonos időszakihoz képest.

A 370-es szint alatt tartja magát a forint az euróval szemben

A 370-es szint alatt tartja magát a forint az euróval szemben

Minimálisan gyengült a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben kedd reggelre a hétfő esti szintekhez képest a nemzetközi devizakereskedelemben.

Friss számok: ennyien jöttek hétfőn Ukrajnából

Friss számok: ennyien jöttek hétfőn Ukrajnából

Az ukrán-magyar határszakaszon 5036-an léptek be Magyarországra hétfőn, a román-magyar határszakaszon belépők közül pedig 5242-en nyilatkoztak úgy, hogy Ukrajnából érkeztek.

Ömlik a víz egy óriástározóból, településeket kell evakuálni Dél-Ukrajnában

Ömlik a víz egy óriástározóból, településeket kell evakuálni Dél-Ukrajnában

A gát az Oroszország által megszállt dél-ukrajnai területen, Herszon régióban van a front közelében, Nova Kahovkánál.

© 2023 (v2.202102)