Ne hagyd, hogy egy fél világ válassza el eladó ingatlanod a potenciális érdeklődőktől!

Teljesen mindegy, hogy eladó ingatlanunk egy magányos hegy csúcsán vagy épp a belváros közepén van, ha nem a megfelelő helyen hirdetünk, akkor elérhetetlenné válik a potenciális érdeklődők számára.

Már rég lerágott csont, hogy egy ingatlanhirdetés attól lesz igazán hatásos, ha kiváló minőségű képekkel és jól megfogalmazott, informatív szöveggel állunk elő. De mindezek semmit sem érnek, ha olyan helyen hirdetünk, ahol senki sem veszi észre hirdetésünket, így nem érjük el a célcsoportunkat.

Ezért is kiemelkedően fontos, hogy jól válasszuk meg, hol adjuk fel hirdetésünket. Érdemes olyan hirdetési portált választanunk, amely már régóta van a piacon és sokak által ismert. Ilyen a Magyarországon 2005 óta működő Ingatlantájoló, amely a fent említett előnyökön kívül még számtalan, egyedi extrával várja hirdetőit, amelyek segítségével a hirdetés hatékonyabbá tehető, így az értékesítés rövid idő alatt és magasabb áron valósulhat meg.

Nézzük, mi mindent nyújt az Ingatlantájoló, ami miatt itt érdemes hirdetni!

Itt nem kell órákig szöszmötölni a hirdetés feladással!

Az Ingatlantájoló az egyik leggyorsabban betöltődő ingatlanhirdetési portál és ez a gyorsaság egészül ki a rendkívül egyszerű hirdetési felülettel. Így hirdetésed feladása mindössze néhány percet fog csak igénybe venni, és hirdetésed nem egy, hanem rögtön két oldalon, az ingatlantajol.hu-n és az otthonterkep.hu-n fog megjelenni ingyenesen és azonnal. Ezután választhatsz a kiváló ár-érték arányú és egyedi szolgáltatásokat is tartalmazó hirdetési csomagjaink közül.

Tényleg csak ennyi? De mennyi!

Az Ingatlantájolónál egyedülálló módon már 14 napra is lehet hirdetés kiemelést vásárolni, de 30, 60, illetve 120 napos csomagok is elérhetőek. Csomagjaink jellemzően kedvezőbb árúak, mint más hasonló kiemelési lehetőségeket nyújtó ingatlanhirdetési portáloknál, és szolgáltatásainkat a Pest megyén kívüli, illetve a 21 millió forint alatti értékű ingatlanok hirdetői számára még kedvezőbb áron nyújtjuk. A kedvező árú csomagokba pedig rengeteg szolgáltatás belefér.

Változatos kiemelési lehetőségek

Az Ingatlantájolón több kiemelési lehetőség közül is választhatunk.

Kép és felirat: hirdetésünkhöz 20 db képet is feltölthetünk, emellett feliratokkal is kiegészíthetjük a képeket, amikkel hirdetésünk sokkal jobban ki tud tűnni a tömegből a keresési listában. Ilyen feliratok lehetnek például “Kitűnő vétel” vagy “Alacsony rezsi”, esetleg Tehermentes” felirat.

Egyéb kiemelési opciók: Social media kiemelés is választható, ami által még több ezer emberhez elérhet a hirdetett ingatlan, ráadásul a partneroldalakon további ajánlódobozokba is kikerülhet ingatlanod, csupán csak a megfelelő kiemelési csomagot kell kiválasztani.

Eladó ingatlanod akár magazinban is szerepelhet!

Ezen kívül, az Ingatlantájolón eladó ingatlanodról akár cikket is igényelhetsz, amelyet az Otthontérkép Magazin felületén tekinthet meg további rengeteg érdeklődő. Ehhez mindössze csak egy olyan kiemelési csomag mellett kell döntened, ami tartalmazza a cikkírást. Az ingatlanodról készült cikk ezek után az Ingatlantájoló partneroldalain (pl.: Mfor, Privátbankár, Infostart) is megjelenik, így Neked nem is kell mást csinálni csak kényelmesen várni, hogy érkezzenek az érdeklődők.

 

Mindenképpen az első helyen szeretne megjelenni a találati listákban? Ez az Ingatlantájolón teljes egészében az Ön kezében van! Tesztelje Ön is a forradalmian új és egyedülálló ár-érték arányú licit szolgáltatásunkat, amikkel a sokat hirdető ingatlanirodákat is bármikor képes beelőzni!

 

Ingatlanod itt mindig szem előtt lehet!

Az Ingatlantájoló 3 szintű licit-rendszerének köszönhetően hirdetésed mindig a listaoldalak élén maradhat! Az Ingatlantájoló nemzetközi szinten is ritkaságnak számító, 3 szintű licitrendszert vezetett be, amelynek köszönhetően a helyi és a különböző szűréseknek megfelelően megjelenő listaoldalakon is a lehető legjobb helyre pozícionálhatod hirdetésedet kreditjeid segítségével. A licitrendszer további előnye ezen felül, hogy a nagyobb és kisebb irodák, illetve a magánszemélyek között teljesen egyenlő feltételeket teremt. 

Az Ingatlantájolón euróban is hirdethetsz!

Ez több előnnyel is jár, mint gondolnánk, hiszen külföldi érdeklődők is bőven akadnak az Ingatlantájolón, akik előszeretettel vásárolnak Budapest belső kerületeiben, illetve a Balaton környékén is ingatlanokat, de az osztrák határ környéke is népszerű szokott lenni. Euróban azért is érdemes hirdetni, mert az árfolyamveszteséget is elkerüljük ezzel és emellett az árak összehasonlíthatóak lesznek. A rendszer ugyanis az MNB napi árfolyami adatait felhasználva váltja át forintba az ingatlanunk árát és az ár szerinti listázásnál is a találatokat a pénznemektől függetlenül sorrendbe teszi.

 

Legyen az ingatlana kelendő a külföldiek körében is! Hogy érheti ezt el? Csupán annyi a dolga, hogy euróban adja meg az ingatlanának az árát!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A Pénzügyminisztérium új épületére bezzeg van pénz: 61 milliárd forint

A Pénzügyminisztérium új épületére bezzeg van pénz: 61 milliárd forint

Végösszeg a májusi átadó után várható.

Bod Péter Ákos: Magyarország két évtizede az EU-ban, néhány tapasztalat és következtetés

Bod Péter Ákos: Magyarország két évtizede az EU-ban, néhány tapasztalat és következtetés

Az immár négy politikai ciklus során felépített sajátos magyar társadalmi-gazdasági-politikai szisztémával nem lehet egy újabb évtizedet eltölteni az integrációs szervezetben. 

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

© 2024 (v2.202102)