Kiverheti a hisztit a nehéz ingatlan eladás miatt, de a megoldás az Ön kezében van!

Számtalanszor lehet hallani a panaszokat, hogy így-úgy nincs vevő az eladó ingatlanra, tombol a világégés, senki nem akar most ingatlanba fektetni meg egyébként is mind utazunk majd a Marsra 2050-ben… de higgyen nekünk, addig is van megoldás, nem kell egy másik bolygót választani! Az ingatlan eladás nem feltétlenül nehéz, csak éppen tudni kell pár hasznos praktikát a hirdetés feladáshoz, amiket mi most igen nagylelkűen megosztunk Önnel, szóval érdemes jegyzetelni! Ragadjon tollat és papírt, mert kezdjük is!

Határozza meg mi is a célja!

Legyen az szóban vagy írásban, egy külön kis jegyzetfüzetben vagy a fürdőszobánk tükrére ragasztva egy cetlire, de fontos, hogy konkretizálódjon bennünk, hogy mit is akarunk elérni a hirdetéssel. Nyilván, hogy megvegyék az ingatlant! – vághatja rá rögtön, és ez helyénvaló is, de hogy MIKÉPPEN teszi ezt, na, ez a nem mindegy, és sokan itt csúsznak el. 

Ha már egyszer jó hirdetést akarunk, akkor ahhoz jó fotók dukálnak!

Gondolkozzon az érdeklődők fejével! Ha valamibe már milliókat fektet, akkor mit látna Ön is szívesen? Egyértelműen egy szép, rendezett ingatlant, ami már csak arra vár, hogy az új tulajdonos birtokba vegye és a saját képére formálja egy kis csinosítással. Sokszor a böngészés közben tényleg csak pár másodpercünk van arra, hogy megfogjuk az érdeklődők figyelmét, ezért érdemes időt és energiát fektetni abba, hogy jól megvilágított, használható terekről informatív fotók készüljenek és azt sugallják, hogy ide hazatérni öröm és boldogság.

Ne felejtse el az alaprajzot!

Ez legfőképpen arra szolgál, hogy az érdeklődő számára sokkal egyértelműbbé váljon, hogy mekkorák a helyiségek és azok hogyan kapcsolódnak egymáshoz. Nem jár jól, ha ezt lecsalja a hirdetéséből, hiszen ez az alapvető minimum. Ráadásul ma már több ingyenesen is hozzáférhető alaprajz szerkesztő program segíthet ennek elkészítésében és máris egy sokkal profibb képet tud kifelé közvetíteni! 

Ingatlan adatainak minél teljesebb körű megadása!

Ne akarjon zsákbamacskát árulni! Ami információk rendelkezésére állnak az ingatlannal kapcsolatban, azokat tessék feltölteni, hiszen sokan specifikusan keresnek bizonyos tulajdonságokra rá, amikor új otthon után kutatnak. Számos érdeklődőnek fontos az ingatlan állapota, tájolása, hűtés-fűtési rendszere, vagy éppen az építőanyag, erkély, terasz méret ezért ezeket mind érdemes fel is tüntetni.

Jól átgondolt, részletes leírás az ingatlanról! 

Kétségkívül nem a következő Háború és békét kell megírni az ingatlan leírásnál, de ne legyen hanyag és rest, tájékoztasson nyugodt szívvel mindenkit a környékről, az infrastruktúráról, az épület, illetve lakás általános jellemzőiről, valamint hogy milyen fenntartási költségekkel kell számolni. Míg a képek megragadhatják az érdeklődők figyelmét, az ingatlan leírás ugyanakkor az, ami igazán átbillentheti az embert abba, hogy igen, engem ez érdekel és meg akarom személyesen is tekinteni! 

Tudatosan válassza a legjobb hirdetési felületet!

Szóval akkor elhatároztuk, hogy mindenképpen el akarjuk adni az ingatlanunk, megvannak az impozáns fotók is, alaprajz, na meg persze minden lehetséges adatot összegyűjtöttünk és még a kreatív írói vénánkat is megcsillogtattuk a hirdetés leÍrásban, így nincs más hátra mint előre! Válasszon egy olyan ingatlan hirdető portált, ami nagy múltra tekint vissza, nagy a látogatottsága és számos hirdető használja. Mi az Ingatlantájoló mellett tesszük le a voksunk, ami több mint 15 éves tapasztalatával és rendkívül kedvező ajánlataival egy megbízható választás.

Kifogástalan ár-érték arány!

Az Ingatlantájoló azért is számít egyedülállónak, mert itt akár 14 napra is kipróbálhatja a szolgáltatásainkat, de akik igazán biztosra szeretnének menni, azok bátran válasszák a 30, 60 vagy akár a 120 napos csomagot is, amelynél amellett, hogy a fotók feltöltését is lehetővé teszi, számos egyéb különleges funkció is a csomag részét képezi, mint a partneroldali megjelenés, a facebook hirdetés, címlapi kiemelés, illetve egyedülálló módon cikket is írathat az eladó ingatlanáról. A legjobb pedig az egészben, hogy a Budapesten és Pest megyén kívül található ingatlanokra, valamint a 21 millió forintnál olcsóbb ingatlanokra még több kedvezmény van érvényben!

Hogy micsoda, önálló cikk? Várjunk csak, ez mit jelent?

Ha a 120 napos csomag mellett dönt, akkor azzal a páratlan lehetőséggel élhet, hogy tapasztalt és hozzáértő újságíró kollégák a hirdetett ingatlanáról írnak egy cikket, természetesen az Ön igényeinek megfelelően és Önnel folyamatosan a kapcsolatot tartva. Az elkészült cikk pedig az Otthontérkép Magazin felületén jelenik meg, ahol akár 15-20 ezres látogatottságot is el tud érni. Emellett a partneroldalainkon is megjelenik az Ön cikke, ami által értelemszerűen még több érdeklődőhöz tud eljutni az eladó ingatlanának híre.

Rengeteg kiemelési lehetőség!

Az Ingatlantájoló rendkívül sokszínű, ha kiemelési lehetőségekről van szó, és nem szükséges egyből hatalmas vagyonokat ráfordítani az ingatlan hirdetésre, próbáljon ki nyugodtan egy-egy lehetőséget önmagában, akár a Facebook hirdetést vagy a partneroldali kiemelést, ezek potom összegért az Öné lehetnek!

Kép és felirat: Bármely csomagot is választaná, azzal automatikusan 20 db kép feltöltése válik elérhetővé, illetve feliratot is hozzáadhat a kiemelt képhez, aminek köszönhetően még észrevehetőbbé teheti az ingatlanát a találati listában. 

Egyéb kiemelési opciók: Ahogy említettük, ha több partneroldalon is szívesen látná a hirdetését, mint pl.: privatbankar.hu, mfor.hu, infostart.hu, femina.hu, totalcar.hu, napi.hu (ezeknek mindegyikével partnerek vagyunk) vagy akár a Faceookon, akkor ezt is választhatja. Nyilván a 120 napos csomaggal ez automatikusan jár. 

 

Mindenképpen el szeretné adni az ingatlanát és a találati listák élére törni? Akkor licitáljon az első helyekre az Ingatlantájoló forradalmian új és nagyszerű ár-érték arányú licit szolgáltatásával! Itt egyenlő eséllyel indul az ingatlanközvetítő irodákkal is!

 

3 szintű licitrendszer, amivel könnyűszerrel az első helyen marad!

Az Ingatlantájolón az a szerencsés helyzet áll fenn, hogy mindenkinek lehetősége van az élre törni akár magánszemélyként regisztrál, akár cégként, hiszen a 3 szintű licitrendszer garantálja, hogy a listaoldalakon való licitálással lehessen megszerezni a legjobb pozíciókat. Ez mit is takar? Ha az érdeklődők bizonyos tulajdonságokra vagy területre keresnének rá, akkor ha megfelelő kreditmennyiséggel licitálta az ingatlanát, az első helyen tud megjelenni. Lehet szó tehát területi, sorbarendezett vagy alapértelmezett rendezésről, a licitált kreditmennyiségnek megfelelően jelennek meg a hirdetett ingatlanok. 

Euróban is hirdetheti az ingatlanát!

Ez azért is lehet előnyös, mert az oldalt előszeretettel látogatják külföldi érdeklődők is, akikre jellemző, hogy különösen Budapest belső kerületeiben vagy a Balaton-partnál esetleg a határ mentén vásárolnak ingatlanokat. Ugyanakkor azért is hasznos az euróban történő hirdetés, mert ezzel elkerülheti az árfolyamveszteséget is. A rendszer ugyanis az MNB napi árfolyami adatait felhasználva váltja át forintba az ingatlanunk árát és az ár szerinti listázásnál is a találatokat a pénznemektől függetlenül sorrendbe teszi.

 

Szeretné, hogy a külföldiek számára is közkedvelt legyen az ingatlana? Akkor a megoldás az euróban hirdetés! Az Ingatlantájoló rengeteg egyedi szolgáltatása mellett, ezt is bátran választhatja!

Gyorsaság és egyszerű kezelőfelület!

A sok pozitívum mellett szól az is, hogy itt tényleg mindössze pár percet vesz igénybe a hirdetés feltöltése, és amint feltöltötte, akkor nem is egy, de azonnal 2 hirdető portálon is megtekinthetővé válik az ingatlana. Az ingatlantajolo.hu illetve az otthonterkep.hu is közzéteszi a hirdetését ingyenesen. Ezeket követően van lehetősége az igényeinek megfelelő hirdetési csomagot kiválasztania, aminek segítségével elképesztően egyszerűen eladhatja ingatlanát!

Összegezzük tehát az eddigieket!

Megvan az eladni kívánt ingatlanunk, amiről elkészültek a gyönyörű fotók, alaprajzunk is van, megírtuk a tökéletes ingatlan leírást és kiválasztottuk az Ingatlantájolót, ahol a lehetőségek tárháza vár! Legyen szó kiemelési csomagokról vagy licitálásról, esetleg az euróban való ármegadásról, itt minden funkció azt segíti elő, hogy minél hamarabb új tulajdonos élvezze a hirdetett otthon kényelmét, szóval nem érdemes habozni! Azonnal vágjon bele! 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A Pénzügyminisztérium új épületére bezzeg van pénz: 61 milliárd forint

A Pénzügyminisztérium új épületére bezzeg van pénz: 61 milliárd forint

Végösszeg a májusi átadó után várható.

Bod Péter Ákos: Magyarország két évtizede az EU-ban, néhány tapasztalat és következtetés

Bod Péter Ákos: Magyarország két évtizede az EU-ban, néhány tapasztalat és következtetés

Az immár négy politikai ciklus során felépített sajátos magyar társadalmi-gazdasági-politikai szisztémával nem lehet egy újabb évtizedet eltölteni az integrációs szervezetben. 

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

© 2024 (v2.202102)