A nyugalom és a menőség szinonimája: eladó ez az önálló félsziget a Dunán

Ma egy igazán különleges ingatlant szeretnénk bemutatni Önnek, amely a festői Ráckevei-Duna partján található: egy eladó önálló félszigetet. Egy saját félsziget birtoklása nem csak egyedi és exkluzív élményt nyújt, hanem számtalan különleges lehetőséget is kínál a tulajdonosnak és a barátainak, vendégeinek. Először is, a saját félsziget a privát szféra és a nyugalom szinonimája, ahol azonnal elfelejthetjük a város zaját és élvezhetjük a természet közelségét.

Ha pedig saját félszigetünk ráadásul a Ráckevei-Duna-ágon helyezkedik el, máris birtokába jutottunk az ideális bulihelyszínnek is, ahol egyedi kerti partikat, családi összejöveteleket vagy baráti találkozókat szervezhetünk, és nem kell attól félnünk, hogy mulatságunk zavarja a szomszédokat. De persze a saját Duna-parti terület tökéletes helyszín egy romantikus vacsora megrendezésére, egy hangulatos vízparti piknikhez, vagy akár egy békés naplementés borozgatáshoz is.

Saját félszigetünkön saját kis édenkertet varázsolhatunk, a terület lehetővé teszi egy csodás park kialakítását is, itt sétálva, piknikezve vagy akár egy jó könyvet olvasgatva tökéletesen kikapcsolódhatunk és feltöltődhetünk.

Egy ilyen különleges ingatlan ráadásul  lehetőséget nyújt arra is, hogy a tulajdonos kikötőt és stéget alakítson ki, ami tovább növeli az ingatlan presztízsét és kényelmét. Közvetlen vízkapcsolatunknak köszönhetően egyszerre lehetünk hajóskapitányok és egy privát strand tulajdonosai. 

Egy ilyen exkluzív helyszín garantáltan a csodálat tárgya lesz, és jogos büszkeséggel tölti el szerencsés lakóit.

A hirdetett ingatlan abszolút természetközeli, hiszen a Balabán-patak és a Duna között helyezkedik el, garantálva a békés és nyugodt környezetet. A Ráckevei/Soroksári-Duna-ágon kívül több horgász- és vízi sportokra kialakított tó is felüdülést kínál, ideális az aktív pihenésre és szórakozásra vágyóknak. A területen lehetőség nyílik kajakozásra, kenuzásra, SUP-ozásra, motorcsónakázásra, sétahajózásra és horgászatra is, így az itt élők és vendégeik garantáltan jól érezhetik magukat egy fárasztó nap után. 

A félsziget Kiskunlacházához tartozik, de fizikailag közvetlenül Ráckevével szomszédos, a település központja autóval mindössze 2-3 perc alatt elérhető. Az 6 771 négyzetméteres telken egy 409 négyzetméteres kétszintes ház áll, amely 2002-ben épült. Az épület több lakóegységből áll, így igény szerint jól alakítható.

A terület kiváló befektetési lehetőséget kínál, hiszen a telek a Vt-2 övezetben helyezkedik el, így a meglévő épületek mellett kialakítható plusz 5 darab 800 négyzetméteres építési telek, úttal. A Vt-2 egyéb vegyes funkciójú terület, amely lehetővé teszi akár a zártsorú beépítést is. A legkisebb telek mérete 800 négyzetméter, legkisebb szélessége 14 méter, legkisebb mélysége 40 méter, legnagyobb beépíthetősége 35%-os. 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)