Így lőhetsz ki ingatlanhirdetéseddel a piacon!

Úgy érzed, senki sem veszi észre ingatlanhirdetésedet, pedig sürgős lenne az eladás? Adunk pár tippet, amivel ingatlanoddal kilőhetsz a többi hirdetés közül!

Szuper képek

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy a vevők néhány másodperc alatt döntik el, hogy egy hirdetésre kattintanak-e a találati listán. És ezalatt a néhány másodperc alatt egyedül a kezdőkép győzheti meg őket. Ha pedig kattintanak, akkor is először a képeket fogják végignézni, hiszen rendkívül vizuális világban élünk, ahol a vizuális ingereknek sokkal nagyobb a hatása, ráadásul rohanó világunkban a képeket sokkal gyorsabban végig lehet nézni, mint amennyi időt a hirdetésszöveg elolvasása venne igénybe. Ezért fontos, hogy az eladó ingatlanunkról készült képek kiváló minőségűek legyenek, ehhez érdemes megfogadni a következőket:

  • először is tegyünk rendet, selejtezzünk és takarítsunk ki alaposan
  • a fényképezéshez már a mai okostelefonok is tökéletesek, de ha régebbi telefonunk van, inkább használjunk fényképezőgépet. Ha nagyon nem értünk a fotózáshoz, inkább kérjünk meg egy ismerőst. Különösen nagy értékű, exkluzív ingatlan esetében pedig ne a fotóson akarjunk spórolni.
  • figyeljünk arra, hogy lehetőleg nappal, napsütéses időben fényképezzünk, és még ebben az esetben is kapcsoljuk fel az összes lámpát, és használjunk vakut. Ugyanakkor soha ne fényképezzünk nappal szemben, ha épp besüt a nap az ablakon, várjuk meg míg továbbvonul és a ház másik oldaláról süt.
  • minden helyiséget fényképezzünk le, lehetőleg minél nagyobb látószöggel. Ne vesszünk el a részletekben, ugyanakkor egy jól megragadott szép részletet érdemes lehet lefotózni. 
  • igyekezzünk minél több szögből, minél több képet készíteni, így könnyebb lesz kiválasztani a legjobbakat.
  • figyeljünk arra, hogy ne legyenek „szereplők” a képeken, azaz a kisállatokat és a családtagokat is hagyjuk le róluk.

Tömör, informatív hirdetésszöveg

Figyeljünk arra, hogy ne írjunk kisregényt, de ne is néhány alapadattal intézzük el a hirdetésszöveget. Azaz a hirdetésszöveg legyen tömör, tárgyilagos és informatív. Próbáljunk egy kicsit belehelyezkedni az érdeklődők helyzetébe, hogy őket vajon milyen információ érdekelné a legjobban az eladó ingatlanról. Ezeken kívül kiemelten fontos még, hogy a szöveg jól tagolt és átlátható legyen, ellenkező esetben ugyanis az érdeklődők már rögtön az elején feladják, hogy végigolvassanak akárcsak egy rövidebb szöveget is.

És az sem mindegy, hogy hol hirdetsz!

Legyenek azonban bármilyen jók a képek és a hirdetésszöveg, ha nem a megfelelő helyen hirdetünk, akkor hirdetésünkkel nem érjük el a potenciális érdeklődőket. Érdemes ezért olyan hirdetőoldalt választanunk, amely már régóta van a piacon és sokak által ismert, sok látogatója van. Ezen felül jó, ha az adott hirdetési portál olyan eszközöket, szolgáltatásokat is képes nyújtani, amelyekkel hirdetésünk még inkább kiemelkedhet a többi közül.

A több, mint 15 éve a piacon lévő Ingatlantájoló épp egy ilyen oldal. Nézzük miért is érdemes éppen itt hirdetni!

Itt rendkívül egyszerű és gyors a hirdetésfeladás

Az Ingatlantájoló az egyik leggyorsabban betöltődő ingatlanhirdetési oldal és hirdetési felülete is rendkívül egyszerű. Így a hirdetés feladás mindössze néhány percet vesz csak igénybe, utána hirdetésed nem egy, hanem rögtön két oldalon, az ingatlantajol.hu-n és az otthonterkep.hu-n is ingyenesen és azonnal megjelenik. Ezután választhatsz egyedi szolgáltatásokat is tartalmazó hirdetési csomagjaink közül, melyek kiváló ár-érték aránnyal rendelkeznek.

Nagyszerű ár-érték arány!

Az Ingatlantájolónál egyedülálló módon már 14 napra is lehet hirdetés kiemelést vásárolni, de 30, 60, illetve 120 napos csomagjaink közül is választhatsz. A csomagok jellemzően kedvezőbb árúak, mint más hasonló kiemelési lehetőségeket nyújtó ingatlanhirdetési portáloknál, ráadásul a Pest megyén kívüli, illetve a 21 millió forint alatti értékű ingatlanok hirdetői számára még kedvezőbb áron érhetőek el. A kedvező árú csomagok pedig rengeteg szolgáltatást kínálnak.

Többféle kiemelési lehetőség is vár!

Az Ingatlantájolón változatos kiemelési lehetőségek közül választhatunk.

Kép és felirat: hirdetésünkhöz 20 db képet is feltölthetünk, illetve feliratokkal is kiegészíthetjük a képeket, így hirdetésünk még inkább ki tud tűnni a tömegből a keresési listában. Ilyen feliratok lehetnek például “Kitűnő vétel” vagy “Alacsony rezsi”, esetleg Tehermentes” felirat.

Egyéb kiemelési opciók: Social media kiemelést is választhatunk, ami által még több ezer embert elérhetünk ingatlanhirdetésünkkel, ráadásul a partneroldalakon további ajánlódobozokba is kikerülhet ingatlanunk, ehhez mindössze csak a megfelelő kiemelési csomagot kell kiválasztanunk.

Legyen a Te ingatlanod a címlapon!

Álmodoztál már arról, hogy milyen lenne, ha egyszer a saját otthonodat látnád viszont egy magazin címlapján? Az Ingatlantájolónál ez az álom valósággá válhat. Válaszd 120 napos csomagunkat, amely a cikkírást is tartalmazza, és eladó ingatlanodról cikket készítünk, amely megjelenik az Otthontérkép Magazinban, illetve partneroldalainkon (Mfor, Privátbankár, Infostart) is.

 

Mindenképpen el szeretné adni az ingatlanát és a találati listák élére törni? Akkor licitáljon az első helyekre az Ingatlantájoló forradalmian új és nagyszerű ár-érték arányú licit szolgáltatásával! Itt egyenlő eséllyel indul az ingatlanközvetítő irodákkal is!

 

Törj az élre a találati listán!

A legtöbb hirdetőoldalon, a találati listán a legfrissebb hirdetések kerülnek előre, így hirdetésed már néhány nap után a 4-5. oldalra sorolódhat. Márpedig a tapasztalatok azt mutatják, hogy az érdeklődők csak az első 3 oldalt nézik meg. Erre a problémára kínál megoldást az Ingatlantájoló nemzetközi szinten is ritkaságnak számító, 3 szintű licitrendszere, ahol egyedül a te stratégiádon és kreditjeiden múlik, hogy hirdetéseddel az élre törj.

Itt euróban is feladhatod hirdetésedet!

Az Ingatlantájolón hiszen külföldi érdeklődők is bőven akadnak, akik előszeretettel vásárolnak Budapest belső kerületeiben, illetve a Balaton környékén is ingatlanokat, de az osztrák határ környéke is népszerű szokott lenni. Amennyiben ingatlanunk külföldi érdeklődők számára is érdekes lehet, érdemes lehet az ingatlant inkább euróban hirdetni. Már csak azért is, mert így az árfolyamveszteséget is elkerülhetjük, és emellett az árak összehasonlíthatóak lesznek. A rendszer ugyanis az MNB napi árfolyami adatait felhasználva váltja át forintba az ingatlanunk árát és az ár szerinti listázásnál is a találatokat a pénznemektől függetlenül teszi sorrendbe.

 

Szeretné, hogy a külföldiek számára is közkedvelt legyen az ingatlana? Akkor a megoldás az euróban hirdetés! Az Ingatlantájoló rengeteg egyedi szolgáltatása mellett, ezt is bátran választhatja!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mi történt a forinttal? Elemző legyen a talpán, aki erre számított

Mi történt a forinttal? Elemző legyen a talpán, aki erre számított

Minimálisan gyengült a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.

A Pénzügyminisztérium új épületére bezzeg van pénz: 61 milliárd forint

A Pénzügyminisztérium új épületére bezzeg van pénz: 61 milliárd forint

Végösszeg a májusi átadó után várható.

Bod Péter Ákos: Magyarország két évtizede az EU-ban, néhány tapasztalat és következtetés

Bod Péter Ákos: Magyarország két évtizede az EU-ban, néhány tapasztalat és következtetés

Az immár négy politikai ciklus során felépített sajátos magyar társadalmi-gazdasági-politikai szisztémával nem lehet egy újabb évtizedet eltölteni az integrációs szervezetben. 

© 2024 (v2.202102)