Vár Bernecebaráti: varázslatos pihenés az erdő és hegyek ölelésében

Festői szépségű környezetben, erdővel és hegyvidéki tájjal körülvéve, ráadásul folyó közelében vár Bernecebarátin egy csodálatos panzió. Ha szeretne távol maradni a nagyváros zajától, és békés, varázslatos környéken ingatlant birtokolni, akkor bizonyára megnyugtató lehet a tudat, hogy ez a bájos szálláshely csak arra vár, hogy új tulajdonossal üzemeljen tovább.

A Nógrád megyével és Szlovákiával határos településen a látogatók megismerhetik a helyi lakóközösség vendégszeretetét, valamint belekóstolhatnak a falusi szokásokba, mint a gombászás, vadászat és az erdei tanösvényeken való kirándulás. A környék természeti értékei is felfedezhetőek akár horgászás, kerékpározás, lovaglás esetleg a kisvasút használata közben. A falu tájházában a település történelmébe kaphatunk betekintést, ami egészen az Árpád-korig nyúlik vissza.

A környék kiváló infrastruktúrája rendkívül vonzó, hiszen a hétköznapi szolgáltatások könnyen elérhetőek helyben, mint például posta, vendéglátóhelyek és üzletek. Emellett a kisgyerekes családok is garantáltan jól érezhetik magukat a kialakított játszótéren. 

A település központjában egy nagyméretű, 1700 m2-es telken vált eladóvá a 300 m2-es, 3 szintes panzió. Az épület elrendezése különösen előnyös, és magában foglal egy meleg konyhát, közösségi teret és kazánházat. A panzió teraszáról és az udvarról egyaránt gyönyörű kilátás nyílik a környező zöld területekre és a közeli folyóra. Az udvaron felújított állapotban található egy 9 méteres, kültéri medence, ami remek lehetőséget kínál a vendégek számára a kellemes kikapcsolódásra és a fürdőzésre. A teraszon számos baráti és közösségi összejövetel szervezése is lehetséges, hiszen a bogrács, a nyársaló és a kinti konyha is rendelkezésre állnak. A korábbi években már szerveztek itt disznótorokat valamint csapatépítő tréningeket is.

Az épületben összesen öt szoba található, mindegyikben öt, hat vagy nyolc ágy került elhelyezésre. A szobák pótágyazhatóak, így a panzió összesen akár 32 fő befogadására is alkalmas. A szintenként kialakított zuhanyzós fürdőszobák és a több wc is kényelmet és praktikusságot biztosítanak a vendégek számára. A konyhák jól felszereltek, korszerű hűtőszekrénnyel, így akár hosszabb időre is kellemesen és kényelmesen tölthetik itt az időt. Egy teljes értékű lakás is a panzió részét képezi, amely két szobával, zuhanyzóval és kádas fürdővel rendelkezik.

Ha olyan ingatlant keres, amely értékálló és magas színvonalú, akkor javasoljuk, hogy mielőbb éljen a lehetőséggel, és szerezze meg ezt a kiváló panziót!


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Hivatalos: sose tudjuk meg, miért adott kegyelmet Novák Katalin

Hivatalos: sose tudjuk meg, miért adott kegyelmet Novák Katalin

A bíróság elutasította a keresetet abban a polgári perben, amelyben a felperes az úgynevezett kegyelmi ügy iratainak kiadását kérte - tudatta a Fővárosi Törvényszék közleményben pénteken.

Durva dolgokat látott Hadházy Ákos Pintér Sándor minisztériumában - beigazolódhatnak a félelmeink

Durva dolgokat látott Hadházy Ákos Pintér Sándor minisztériumában - beigazolódhatnak a félelmeink

Belenézhetett a képviselő a Kínával kötött, titkos szerződésekbe, és nagyon aggasztó dolgokat látott.

Csak a szokásos: kivonultak az oroszok, de sokáig tart eltakarítani a szemetüket

Csak a szokásos: kivonultak az oroszok, de sokáig tart eltakarítani a szemetüket

A Sberbank értékes ügyfelei és ingatlanai hamar gazdára találtak, az egyéb itt hagyott kacatoktól viszont nehéz megszabadulni. Csocsóasztal és fogas is van eladó.

© 2024 (v2.202102)