Kert a lelke mindennek – pompás ötletek a kertedbe idén nyárra

A kert rendezése fontos szerepet játszik a külső környezet esztétikájában, a növények egészségében és a kert használhatóságában, bár a kert rendezése szubjektív lehet, hiszen mindenki más esztétikai érzékkel rendelkezik. Mai válogatásunkban különböző ötleteket hoztunk olyan kertekből, amelyek pompásan vannak kialakítva.

Eladásra kínálnak egy családi házat, mely Balatonfüred csendes részén található. Az ingatlan egy tágas, 1211 nm-es telken kapott helyet. A gondosan megtervezett, 2005-ben épült ház 254 négyzetméter hasznos alapterülettel rendelkezik. A földszintről érhetjük el a központi élettér megnöveléseként funkcionáló télikertet, valamint a nagy méretű balatoni részpanorámás napozóteraszt. A tágas, teraszos rendszerben kialakított, szépen parkosított telken termő gyümölcsfák, bokrok, virágok és zöldséges magas ágyások találhatóak, valamint a terület automata öntözőrendszerrel ellátott, és kerítéssel körbe kerített. A kerti eszközök tárolása egy 10 négyzetméteres kerti tárolóban megoldott.

Eladó sorba került egy rendkívül igényes családi ház, csodálatos természeti környezetben a Balatontól pár száz méterre Gyenesdiáson. Az ingatlan alapterülete 147 nm, mely egy hatalmas, 1170 nm-es telken található. A házhoz egy nagyon szépen parkosított kert tartozik, ahol úszómedence is helyet kapott, valamint a kert automata öntözőrendszerrel is felszerelt. A település strandja igen híres a Balaton régióban, de ha valaki másfelé kirándulna, akkor Hévíz is csak 8km-re helyezkedik el.

Érd-Postástelep csendes mellékutcájában, de a főúthoz, tömegközlekedéshez közel, modern stílusú, teljeskörűen felújított, kétgenerációs családi házat kínálnak megvételre. Az önálló családi ház két szinten 170 nm-es, ami egy 561 nm-es, parkosított kerttel egészül ki. Fontos megemlíteni, hogy minden helyiség kertkapcsolatos, esztétikusan kialakított teraszokra nyílik. A kertben kialakított, fedett autóbeálló három autó tárolására alkalmas, ezen kívül elektronikusan nyitható kocsibeálló kapu került felszerelésre, valamint kerti tároló is a segítségünkre lehet.

Csillaghegy dunai oldalán, 943nm-es telken elhelyezkedő, minden igényt kielégítő önálló, bruttó 613nm-es családi ház vált eladóvá. A házat 2018-ban teljeskörűen felújították. Igényes burkolatok, gépesített konyha, gardróbok kerültek kialakításra. A földszinten lévő étkezőből nyílik a 23,5 nm-es fedett terasz és kültéri konyha, melyről rálátásunk van a medencére és a kertre. A gyönyörű parkosított kertben fedett autóbeálló, automata öntözőrendszer és egy hőszivattyúval fűthető medence található.

Dunakeszin, szép környezetben, a Duna közelében ikerház fél vált eladóvá. A ház nettó 142 nm, amihez saját 400 nm kert tartozik. A földszinten nagy amerikai konyhás nappali, egy darab hálószoba, fürdőszoba, külön WC és mosókonyha, amely a garázsból lett kialakítva. Az emeleten egy nagy fürdőszoba, 3 db hálószoba, 2 db erkély van. A nappaliból nagy terasz nyílik a zöld parkosított kert felé, ahol öntözőrendszer és csöpögtető rendszer van kiépítve. A mosókonyhás garázs elé épült egy dupla beállásos zárt garázs elektromos ajtóval és kapuval, és a ház előtt több autóval meg lehet állni.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megelőzték a forintot

Megelőzték a forintot

A zlotyi van az élen a régiós devizaversenyben, a forint csak a második.

Lesújtó adatok mutatják, hogy messze nincsen minden rendben Magyarországon

Lesújtó adatok mutatják, hogy messze nincsen minden rendben Magyarországon

Több életszínvonalról árulkodó statisztika segítségével néztük meg Magyarország helyzetét a régióban és az uniós átlaghoz mérve.

Ukrajna megpróbálkozik valami teljesen újjal ezen a télen

Ukrajna megpróbálkozik valami teljesen újjal ezen a télen

A hétfői az orosz-ukrán háború 579. napja volt. Esti hírösszefoglaló.

© 2023 (v2.202102)