Milyen lakásokra lehet lecsapni Budapesten 20 millió alatt? Mutatjuk!

Mindenképpen Budapesten szeretnél lakni saját lakásban, de nincs túl sok alaptőkéd és nem engedheted meg magadnak a luxust? Ez esetben sem kell kétségbeesni, mert ha pályakezdőként vagy egyedülállóként keressük új otthonunkat, akkor is sikerrel járhatunk. Körbenéztünk, hogy milyen ajánlatokat lehet találni 20 millió alatt Budapesten és azt kell mondanunk, hogy különösen élhető ingatlanokra is le lehet csapni!

Teljeskörűen felújított garzonlakás Kispesten

Kispest szívében kínálnak eladásra egy teljeskörűen felújított, 16 m2-es garzonlakást, mely 2023 júliusában lett átalakítva, beleértve a burkolatokat, szanitereket, villanyvezetékeket és a nyílászárókat is. A hűtő-fűtő klíma és a vadonatúj konyhabútor ideálisak az első tulajdonos számára. Az ingatlanhoz egy kis előterasz és közös udvarban lévő tároló is tartozik. Az alacsony rezsijű lakás kiváló választás tanulóknak, fiataloknak vagy pároknak, akik életük első közös otthonát keresik. A környék közlekedése kiváló, több busz és villamos megállója a közelben található, így könnyen elérhető a metró és a belváros is. A környéken iskola, óvoda, bevásárlóközpont, gyógyszertár, rendelőintézet és egyéb szolgáltatások is megtalálhatók, továbbá a parkok és terek kellemes kikapcsolódást biztosítanak.

Csepelen sorházi lakás

Csepelen a Szent István út közvetlen közelében, a Túróci Balázs utcában várja új tulajdonosát egy 27,5 m2-es, 1 szobás sorházi lakás. Kis tárolóhelyiség és saját kertrész tartozik az ingatlanhoz, fűtése gázkonvektorral megoldott. A környék infrastruktúrája jó, a közelben megtalálható minden, ami a mindennapi élethez szükséges, tehát boltok, kávézók, iskolák, óvodák és a közlekedés is kiváló.

Pesterzsébeten felújított és modern lakás

Pesterzsébet kertvárosi részén, csendes környezetben helyezkedik el a fent látott ingatlan, mindössze két megálló távolságra a városközponttól. Egy rendezett, hét lakásos társasházban található a 25 m2-es eladó ingatlan, amelyet három évvel ezelőtt teljeskörűen felújítottak, így hangulatos és modern. A konyha bútorozott és gépesített, a fűtést gázkonvektorok biztosítják, míg a melegvizet egy Ariston villanybojler szolgáltatja. Emellett fontos kiemelni, hogy a lakáshoz egy 10 m2-es tároló és kocsibeálló is tartozik, amely nagyban megkönnyíti a mindennapokat. Az ingatlanhoz tartozó udvar lehetőséget kínál egy kellemes terasz kialakítására, és a padlástér is beépíthető, tovább növelve a lakás potenciálját.

Lakás Pesterzsébeten, alacsony fenntartási költségekkel 

Pesterzsébet Ősz utcájában eladásra kínálnak egy földszinti, 36 m2 alapterületű lakást, melyhez közös kert is tartozik. Az ingatlanban 5 évvel ezelőtt már cserélték a nyílászárókat és az elektromos vezetékeket, tavaly pedig a külső falak szigetelése történt meg. Az idei évben a tetőt is korszerűsítették. A lakás fenntarthatóságára sem lehet panasz, mivel a rezsi 10-20 ezer forint között mozog havonta.

Zuglói félszuterén lakás 

Zugló csendes környezetében, a Pillangó Park közelében eladásra kínálnak egy 24 m2-es félszuterén lakást, mely tulajdoni lapon műhely besorolású, ideális választás műhelynek, üzlethelyiségnek vagy lakásnak egyaránt. Az ingatlan egyszobás, melyben található egy kisebb konyha, tároló, valamint egy épített zuhanyzós fürdőszoba és WC. Az új nyílászárók mellett a bejárati ajtó is több ponton záródó biztonsági ajtó. A fűtést villany fűtőpanelek, a melegvizet villanybojler biztosítja. A közös költség 8700 Ft, ami magában foglalja a vízfogyasztást is. A környék közlekedése és infrastruktúrája kiváló, a Tesco, Lidl, Obi, iskolák, orvosi rendelők könnyen elérhetők. A tömegközlekedés is tökéletes, a 80-as trolival a kerületben közlekedhetünk, a 2-es metró pedig gyorsan elvisz a belvárosba. A parkolás ingyenes, és jelenleg is hosszú távú albérlők lakják az ingatlant.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Leváltották  az Országos Kórházi Főigazgatót

Leváltották az Országos Kórházi Főigazgatót

A kormányzat Jenei Zoltánt tette felelőssé a szektor idei példátlan eladósodásáért.

Szijjártó Péter felmondta a leckét a magyar-orosz viszony kapcsán

Szijjártó Péter felmondta a leckét a magyar-orosz viszony kapcsán

Ukrajnáról csak a legutolsó sorban, szőr mentén tárgyalt Szergej Lavrov orosz külügyminiszterrel. 

Miskolc állami kézbe adja a vízszolgáltatást és annak felelősségét

Miskolc állami kézbe adja a vízszolgáltatást és annak felelősségét

Miskolc átadja a víziközmű-közszolgáltatáshoz kapcsolódó ellátási felelősséget és vagyoni elemeket az államnak.

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Most kell figyelni, hogy megkapjuk a 150 ezer forint adó-visszatérítést

Érdemes lehet akár más megtakarítási formából is átcsoportosítani az év végén.

© 2023 (v2.202102)