Tengerparti hangulat Magyarországon: nézze meg ezeket a mesés mediterrán stílusú házakat

Sokan vágynak arra, hogy a Földközi-tengernél legyen otthonuk vagy nyaralójuk, azonban ezt a meseszép mediterrán stílust hazánkba is elhozhatjuk. Saját otthonunkban is megtapasztalhatjuk a tengeri hangulatot, amennyiben olyan ingatlant választunk, amely a mediterrán stílus jegyében épült.

Békéscsabán épült ez a 160 négyzetméteres mediterrán hangulatú családi ház. Az ingatlanban egy amerikai konyhás nappali+étkező, 4 hálószoba, 2 fürdőszoba, gardrób, háztartási helyiség és kamra kapott helyet. A nappaliból egy gyönyörű teraszra léphetünk ki. Tartozik hozzá egy melléképület is, amiben kialakítottak egy szobát, fürdőszobát és tárolót, így külön lakótérként is használható, de maga a ház is alkalmas két generáció számára. A nyári forró napok alkalmával pedig klímával hűthetjük le otthonunkat.

 

Ráckeve városközpontjához közel található ez a 153 négyzetméteres mediterrán stílusú családi ház. Az ingatlan alsó szintjén étkezővel ellátott amerikai konyhás nappali, hálószoba, fürdőszoba és háztartási helyiség került kialakításra. Az emeleten 2 hálószoba, fürdőszoba és gardrób szoba helyezkedik el, valamint egy munkasarkot is kialakítottak itt. A konyhabútor felszerelve és gépesítve várja leendő tulajdonosát. A kandallós nappaliból egy hatalmas fedett terasz nyílik, ami remek helyszín családi vagy baráti találkozók számára. Az 1142 négyzetméteres telken egy fűtött garázs is fellelhető.

Derecske főutcájában helyezkedik el ez a 236 négyzetméteres mediterrán stílusú családi ház. A 2016-ban épült ingatlan egészét egy étkezővel ellátott amerikai konyhás nappali, 4 szoba, 3 fürdőszoba, gardrób, kamra, háztartási helyiség és iroda alkotja. A megfelelő hőmérsékletről hűtő-fűtő klímák és vízteres kandalló gondoskodik. Tartozik a házhoz egy nagy méretű tároló és garázs is. A 481 négyzetméteres telken egy eltolható fedéssel rendelkező medence is található.

Fót egyik lakóparkjában épült ez a 160 négyzetméteres mediterrán stílusú családi ház. Az ingatlanban egy tágas nappali, konyha, étkező, 3 hálószoba, 2 fürdőszoba, külön mellékhelyiség, gardrób és háztartási helyiség található. A 2008-ban készült ház konyhabútora a beépített gépekkel együtt a vételár részét képezi. A lakók biztonságáról riasztóberendezés és infra sorompó gondoskodik. A gyönyörű panorámával rendelkező ingatlanhoz tartozik egy nagy fedett terasz és egy 24 négyzetméteres garázs is.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Egymilliárd forintjába kerülhetett a magyar adófizetőknek Orbánék dzsemborija

Egymilliárd forintjába kerülhetett a magyar adófizetőknek Orbánék dzsemborija

Régi harcostársának nevezte Mateusz Morawiecki korábbi lengyel miniszterelnököt Orbán Viktor kormányfő, a Fidesz elnöke, amikor pénteken fogadta őt a Karmelita kolostorban - közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Hivatalos: sose tudjuk meg, miért adott kegyelmet Novák Katalin

Hivatalos: sose tudjuk meg, miért adott kegyelmet Novák Katalin

A bíróság elutasította a keresetet abban a polgári perben, amelyben a felperes az úgynevezett kegyelmi ügy iratainak kiadását kérte - tudatta a Fővárosi Törvényszék közleményben pénteken.

Durva dolgokat látott Hadházy Ákos Pintér Sándor minisztériumában - beigazolódhatnak a félelmeink

Durva dolgokat látott Hadházy Ákos Pintér Sándor minisztériumában - beigazolódhatnak a félelmeink

Belenézhetett a képviselő a Kínával kötött, titkos szerződésekbe, és nagyon aggasztó dolgokat látott.

© 2024 (v2.202102)