Nézz körül Pest megyében, délen!

Sziget… sok minden eszünkbe juthat erről a szóról. A fiatalok körében a Sziget fesztivál, mások körében pedig egy utazás, külföldi desztináció vagy olyan helyiségek is, amelyek ezzel a szóval kezdődnek. Mi most az utóbbira fókuszáltunk és Pest megyében, Budapesttől délre néztünk körül, olyan helyiségekre vadászva, amik ezzel a szóval kezdődnek. Az ingatlankínálatból emeltünk néhány családi fészket. Mutatjuk a Pest megyei házak kínálatát!

Kezdjük is egy csodaszép 2002-ben épült szigetszentmiklósi házzal! A 7 szoba kényelmes lehet nagyobb családoknak, hiszen minden kisebb-nagyobb tér tökéletesen ki van használva. A szépen parkosított telek egy kisebb medencének is helyet ad, ahol könnyen kikapcsolódhatunk.

Szigetszentmiklósi házak

Szigethalmon egy Duna-part melletti, saját stéges ház is eladó 34 millió forintért. Úgy érezhetjük magunkat mintha mindennap nyaralnánk. A 3 szobás ingatlan világos, tágas tereket biztosít. A közelben sok lehetőség nyílik egy gyors bevásárlásra vagy étkezéshez, sőt még a Volánbusz megálló is csak 10 percre van.

eladó házak Szigethalom

Szigetcsépen egy hangulatos kilátással rendelkező 129 nm-es házra is rábukkantunk. A családi otthon 2003-ban épült egy 424 nm-es telekre, a Duna mellett. Az ingatlanhoz tartozik még egy egyállásos garázs és egy stég is. Nyugodt, zöld környezetben van, ami csak dob a kellemes atmoszférán!

Szigetcsépi házak

Szigetszentmártonon, akár két generáció számára is alkalmas házat is találtunk. A 1132  nm-es telek jól kihasználható egy pár ötlettel!

eladó családi házak

Szigetújfalu csendes, központhoz közeli utcájában egy hasonló nagy telkes ingatlan is eladó. A kétszintes otthon felújításra szorul, de sok lehetőség rejlik benne.

Szigetújfalui ház

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Nagy Márton nem aggódik a leminősítések miatt

Megszólalt a gazdaságfejlesztési miniszter az újabb hitelminősítői döntésre reagálva.

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Újabb városnál kerültek bajba az ukránok, meddig bírják az orosz nyomást?

Most Vuledárnál zajlanak heves harcok, nagyok az orosz veszteségek, de benyomultak a városba. Drónhadsereget építi Ukrajna. Szombat reggeli háborús hírek.

Megint rossz hírt kapott Magyarország, ez mindenkinek fájni fog

Megint rossz hírt kapott Magyarország, ez mindenkinek fájni fog

Tovább drágulhat a magyar állam finanszírozása, újabb hitelminősítő rontott az államadósság besorolásán.

Lesz valaha magyar euró? Múltidéző interjúk, 8. rész: Kéri László

Lesz valaha magyar euró? Múltidéző interjúk, 8. rész: Kéri László

Mai interjúalanyunk Kéri László társadalomtudós, szociológus, politológus, egyetemi tanár.

© 2023 (v2.202102)