Csak jön egyszer a nyár – mártózz meg Budapest legszebb medencéiben!

Vége-valahára kisütött a nap. Túl meleg még nincsen, de ilyenkor már – elvben – minden családi házban lakó fejében megérik a gondolat, hogy milyen jó is lenne otthonra egy medence. Amellett, hogy nagyon jól jön a reméhetőleg forró nyári napokon, még a kertet is feldobja. nézzük Budapest eladó medencés házainak legszebbjeit.

Ha egyszer elhatározzuk magunkat, lehetőségeinkhez mérten bőven válogathatunk a méretet, kialakítást vagy stílust illetően. Most tehát – képletesen szólva – belevetettük magunkat Budapest legmenőbb medencéibe, hogy megmutathassuk a legszebbeket!

Dél-pesti luxus

Pestszentlőrincen, Budapest jó környékén találtuk ezt a luxusházat és a hozzá tartozó óriási, igazi strandot idéző medencét. Az ingatlan floridai tervek alapján épült, amit azt hiszem tökéletesen mutat az előbb emlegetett, 14 méteres, fűthető medence. Ez látvány barlang-vízeséssel, jakuzzival fokozza a hangulatot. A medencéhez hasonlóan a ház is pazar, tekintve a nem kevesebb, mint 75nm-es nappalit, jelentős, 7 méteres  belmagassággal, vagy a három külön lakrészt, három hálószobával, a hozzájuk tartozó egyedi hangulatú fürdőszobával, valamint természetesen gardróbbal.

Budai elegancia

Pesthidegkúton (furcsa módon ugyebár ez a budai oldal) is hasonlóan gyönyörű medencés luxusházat találtunk. Az 1367 nm telken 4×8 m-es teljesen gépesített kültéri medence található, melynek fűtését nagy felületű, összesen 26 nm-nyi napkollektor látja el. Az üvegmozaikokkal kirakott medencéből pedig élvezhető a gyönyörű örökpanoráma. A 6+2 félszobás házhoz olyan extrák is tartoznak mint konditerem, jakuzzis fürdőszoba, szauna vagy mozisarok.

 

Rózsadombi örökpanoráma

A Rózsadombon is találtunk egy igazán exkluzív házat dunai körpanorámával, minimál stílusban megépítve. Az egész házat modern megoldásokkal tervezték. A kerti úszómedence fűtését például  napkollektor állítja elő.  A hét szobás ház tetőteraszáról pedig szinte az egész várost gyönyörűen be lehet látni.

Testvérhegy – liftes luxus

Testvérhegyen épült ez a minden igényt kielégítő újabb luxusvilla. A ház három szintre tagolódik, melyet lift köt össze! Az épületet egy nagyméretű, panorámás kert veszi körbe, ahol ez a szép, modern medence is megtalálható. Ezen kívül egy óriási terasz, valamint szauna gondoskodik a kikapcsolódásról.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Üzemanyagárak: megoldás helyett gumicsontot kaptunk Nagy Mártontól

Üzemanyagárak: megoldás helyett gumicsontot kaptunk Nagy Mártontól

A kormány nem megoldást, hanem csak további feszültséget generált az üzemanyagok piacán.

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

© 2024 (v2.202102)