Az új évben is mindenki az agglomerációba akar majd költözni!

Az agglomeráció népszerűsége évek óta töretlen, és úgy néz ki, hogy ez 2022-ben sem lesz másként. A fővárosi lakásárak egyre nőnek, ugyanakkor egyre többen szeretnének családi házban élni, amire az agglomerációba történő kivándorlás tűnik a legjobb megoldásnak. Ez adta az apropóját, hogy mai válogatásunkban az agglomerációban keressünk szép otthonokat.

Akár két generációnak is, Érden

Érd Fenyves-parkvárosban, 2000-ben épült ez a családi ház, mely könnyen kétgenerációssá alakítható, hiszen földszintjén egy teljesen önálló lakrész van nappalival, 2 hálószobával, konyha-étkezővel és fürdőszobával, míg beépített tetőterében is helyet kapott egy fürdőszoba és egy konyha-étkező, csak a lakótér többi része alkot egy összefüggő területet, ahol további szobák kialakítására van lehetőség. A kiváló állapotú családi ház földszinti részéhez nagy terasz, emeleti részéhez erkély kapcsolódik, és garázs is tartozik hozzá.

Igazi családi otthon Kerepesen

Kerepes Szilasligeten, vasútállomástól, óvodától, iskolától, orvosi rendelőtől, boltoktól 10-15 perc sétatávolságra található ez a nappali + 2 és fél szobás családi ház, melyet kibővítettek és kompletten felújítottak. Az épülethez terasz is kapcsolódik, az ingatlan ára a feljárati lépcső burkolását és a homlokzati színezést is magában foglalja.

Tágas terekkel, akár nagy családnak is Pilisvörösváron

Pilisvörösvár új építésű, lakóparki részén áll ez a 183 nm-es családi ház, mely amerikai konyhás nappalijával, 4 hálószobájával, 2 fürdőszobájával egy nagyobb család számára is kényelmes lehet. Az épület 2014-ben épült, tetején napelemek is segítik az áramellátást. A házhoz egy 27 nm-es fűtött garázs és egy 50 nm-es terasz is kapcsolódik, melyet elhúzható üvegajtók választanak el a nappalitól. is kapcsolódik.

Álomotthon örökpanorámával, Gödöllőn

Gödöllő rózsadombján helyezkedik el ez a 3 szintes családi ház, melyben amerikai konyhás nappali, 4 hálószoba és 3 fürdőszoba is helyet kapott. Az épülethez a földszinten 35 nm-es terasz, a 3 emeleti hálószoba mindegyikéhez egy-egy erkély kapcsolódik. Az alagsorban egy négyállásos garázs, háztartási helyiség, kazánház és egy akkora tároló található, amelyben akár fitneszterem, szauna is kialakítható.

Otthonos családi ház Vecsésen

Vecsés egyik csendes utcájában, mégis központhoz közel található ez a nemrég épült és azóta is folyamatosan karbantartott családi ház. Az ingatlan nappali + 3 különnyíló szobával és külön konyha-étkezővel várja új lakóit. Jól kihasználható, élhető méretű terasszal és udvarral rendelkezik, ahol 2 autó számára fedett kocsibeálló is helyet kapott.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

"Brüsszel ideológiai támadásokkal és zsarolásokkal szórakoztatja magát"

"Brüsszel ideológiai támadásokkal és zsarolásokkal szórakoztatja magát"

Az Alapjogokért Központ is kiadott egy közleményt Brüsszel migrációval kapcsolatos döntésére reagálva.

Hasít a használtruha piac, több milliárd bevételnövekedés a Hádánál

Hasít a használtruha piac, több milliárd bevételnövekedés a Hádánál

Jó üzlet a használtruha-kereskedelem, ekkora inflációban pláne.

Gazprom-szövetséges manipulálta a magyar gázpiacot

Gazprom-szövetséges manipulálta a magyar gázpiacot

360 százalékkal verte fel a PPD nevű vállalat a gáz árát.

© 2023 (v2.202102)