Éljen a Budai Várnegyed környékén: mesés luxus lakások az I. kerületben

Budapest I. kerületét emlegetve a legtöbb embernek rögtön a Budai Vár, a Halászbástya, a Mátyás-templom és a Gellért-hegy jut az eszébe. A csodálatos építészeti remekművek mellett kiváló kialakítású és minőségi kivitelezésű luxus lakások is megtalálhatóak a főváros ezen részén. Mai válogatásunkban innen mutatunk olyan lakásokat, amelyek kitűnőek a prémium életstílust kedvelői számára.

A Naphegy utcában található ez a 4 szobás luxus lakás. A 120 négyzetméteres ingatlan egészét egy tágas nappali, 3 halószoba, amerikai konyha és 2 fürdőszoba alkotja. A második emeleti lakás magas minőségi kivitelezéssel készült és a vételár részét képzi a minden igényt kielégítő berendezés is. A melegről padló- és falfűtés, a hűvös levegőről pedig klíma gondoskodik. Emellett a lakáshoz tartozik még ledes fő-és hangulatvilágítás rendszer, riasztó, “stand by” kapcsoló rendszer és házimozi rendszer is. Kiváló elhelyezkedéssel rendelkezik, hiszen a Budai Várral szemben, zöld környezetben épült.

A Batthyány tér közelében, a Bem rakparton épült társasház első emeletén található ez a klasszikus polgári stílusú lakás. A 111 négyzetméteres ingatlanban egy nappali, 3 tágas hálószoba, étkező, konyha és fürdőszoba került kialakításra. A lakás luxus anyagok felhasználásával felújításon esett át, melynek alkalmával megtörtént a teljes vezeték hálózat cseréje, beépítésre kerültek a hang- és hőszigetelt nyílászárók. Padló- és falfűtés, illetve klímák szolgáltatják a megfelelő hőmérsékletet. A minőségi beépített konyhagépek, a teljes berendezés és a kiegészítők is a vételár részét képzik.

A vár tövében a Széna tértől 3 perc sétára található ez a 2 és fél szobás lakberendezők által berendezett lakás, melyről cikk is megjelent a Lakáskultúra egyik számában. A 66 négyzetméteres ingatlanban amerikai konyhás nappali, 2 hálószoba,  fürdőszoba és külön mosdó kapott helyet. A 2019-ben kompletten felújított lakás déli tájolású, fűtését elektromos fűtőpanelek biztosítják.

 

A Vár lábánál, a Szalag utcában fekszik ez a 103 négyzetméteres klasszikus polgári stílusú, felújított lakás. A 103 négyzetméteres ingatlanban egy nappali, 3 tágas, külön nyíló hálószoba, étkező, konyha és fürdőszoba helyezkedik el. A  lakás luxus anyagok felhasználásával került felújításra, aminek köszönhetően a teljes vezeték hálózat cseréje megtörtént, a hang- és hőszigetelt nyílászárók beépítésre kerültek, valamint a szomszéddal határos falak hangszigetelve lettek. Padló- és falfűtés biztosítja a meleget, míg klímák szolgáltatják a hűvös levegőt a nyári meleg napokon. A teljes berendezés és a kiegészítők egyaránt a vételár részét képzik.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)