Gyula gyönyörű családi házai közül választhatja ki leendő otthonát

Gyula, a határ szélén fekvő nagyváros történelmi épületeinek és fürdőjének köszönhetően rengeteg turistát vonz minden évben. Azonban nem csak kirándulási célállomásnak, hanem lakhatásra is kiváló település. Gyula gyönyörű családi házai közül válogathatunk, mai válogatásunkban pedig ezek közül mutatunk néhány ingatlant, minden árkategóriában.

Gyula Paradicsomi városrészén található ez a 90 négyzetméteres családi ház. Az ingatlanban egy nappali, 2 hálószoba, étkezővel ellátott konyha, fürdőszoba, mellékhelyiség és mosókonyha került kialakításra. 2021-ben teljeskörű belső felújításon esett át, a külső felújítás a leendő lakókra vár. A ház emeleti része beépíthető, mely munkálatok már elkezdődtek. Tartozik hozzá egy garázs és két terasz is, ahonnan az 564 négyzetméteres telekre lehet kijutni.

A város kedvelt részén, Németvárosban fekszik a következő, 130 négyzetméteres családi ház. Az ingatlanban nappali, 2 hálószoba, gardrób, konyha-étkező, 2 kamra és egy fürdőszoba kapott helyet. Néhány évvel ezelőtt felújításon esett át. Beszerelésre került klíma, riasztórendszer és automata kapu is. Tartozik a házhoz egy kétállásos garázs, egy 12 négyzetméteres fedett terasz, egy melléképület és pince. A 844 négyzetméteres telek parkosított, gyönyörű cserjék, díszfák, gyümölcsfák és virágok borítják.

Magyarvároson, a központhoz közel helyezkedik el ez a 230 négyzetméteres családi ház. A kétszintes ingatlanban egy nappali, 6 hálószoba, konyha és fürdőszoba található. 2018-ban teljesen felújították, melynek alkalmával kívülről hőszigetelést kapott, valamint a nyílászárók cseréje is megtörtént. Az épület hátsó részénél helyet kapott egy 20 négyzetméteres terasz, az emeleten pedig 2 erkély van. A hűtésről klíma gondoskodik, a biztonságról pedig a riasztóval ellátott elektromos kapu. A 600 négyzetméteres telken kialakításra került egy kerti sütögető és kiülő. Tartozik hozzá egy garázs, egy tároló és egy melléképület is, amiben akár egy nyári konyha is kialakítható.

A Várfürdő szomszédságában, csendes utcában található ez a 280 négyzetméteres családi ház. A földszintjén egy hatalmas nappali-étkező, konyha, 2 tágas szoba, fürdőszoba és egy külön fürdőszobával, valamint gardróbbal ellátott hálószoba helyezkedik el. A tetőtérben egy szoba, egy finn fenyőből készült, hideg vizes merülő medencével ellátott szauna és egy konditerem kapott helyet. A 2016-ban épült házban kandalló, padló- és mennyezeti fűtés, klíma, szellőztető berendezés és energiatakarékos ledvilágítás található. A nappaliból és a hálószobából egy 26 négyzetméteres fedett teraszra léphetünk ki. Az udvaron a házzal egybeépített, 45 négyzetméteres kocsibeálló és egy különálló tároló is fellehető. A biztonságról riasztórendszer gondoskodik.

Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kik állják a párizsi olimpia költségeit?

Kik állják a párizsi olimpia költségeit?

Érvényesül-e a „játékok finanszírozzák magukat” elv?

Megkezdődött a Paks II. Atomerőmű reaktortartályának gyártása

Megkezdődött a Paks II. Atomerőmű reaktortartályának gyártása

Mintegy 600 tonnányi öntvényből készülnek el a majdani reaktortartályt alkotó részegységek a Roszatom szentpétervári gyárában.

Mennyit ártanak a háborúk a magyar energiapiacnak?

Mennyit ártanak a háborúk a magyar energiapiacnak?

A nemzetközi geopolitikai folyamatok az energiapiacra is komoly hatást gyakoroltak az elmúlt években. Miként reagált és készül ezekre a magyar piac.

Bál nincs, béke talán lesz az Operaházban

Bál nincs, béke talán lesz az Operaházban

Aláírták a dalszínház új kollektív szerződését.

© 2024 (v2.202102)