Szép házakat találhatunk 35 millió forint alatt a Dunántúlon

Egy korábbi cikkünkben már bemutattunk néhány mesés házat a Dunán innen, melyek a jelenleg egyre növekvő ingatlanárak mellett kedvezőnek mondhatóak, hiszen 35 millió alatt kínálják őket. Mai válogatásunkban az ország másik felére látogatunk, ahol szintén találni még jó árban szép házakat. Ezek a Dunántúlon található ingatlanok emellett olyan környékeken vannak, ahol nyugalom várja az ingatlankeresőket.

A Pest megyei Szigetcsép központjában található ez a 100 négyzetméteres családi ház. Az ingatlan 1997-ben épült, majd 2012-ben részben felújításon esett át.  A saroktelki házban étkezővel ellátott amerikai konyha, 2 hálószoba és fürdőszoba kapott helyet. A bejárat előtt egy 14 négyzetméteres fedett teraszt alakítottak ki, ahova még esős időkben is ki lehet ülni. A terasz előtt egy kerti tó található, melyet a fúrt kútból lehet feltölteni, és garantáltan a kert éke lesz. Budapest mindössze 30 km-re fekszik.

A Zala megyében található Letenyén helyezkedik el ez a 2 szobás családi ház. Az 53 négyzetméteres ingatlanban 2 hálószoba, egy étkezővel ellátott konyha és egy fürdőszoba került kialakításra. Az ingatlan az 1960-as években készült el, azonban nem rég új víz- és villanyvezetékeket, új burkolatokat és konyhabútort kapott. A fűtésről és a hűtésről egyaránt inverteres klíma gondoskodik, de igény szerint a gáz-cirkó vagy a gáz-konvektoros fűtés is megoldható. A közeli M7-es autópályán keresztül gyorsan eljuthatunk a Balatonra, de még a horvát tengerpartra is. Nagykanizsától 22 km-re található.

Az imént említett Nagykanizsán is találunk jó árban, szép házakat. Az egyik ilyen ez a 91 négyzetméteres, kétszintes sorház. A földszinten nappali, konyha és fürdőszoba, az emeleten pedig 2 hálószoba és egy fürdőszoba található. Az ingatlan 1980 környékén épült, 2021-ben pedig felújították a jelenlegi tulajdonosai. A felújítás során az épület többek közt kívül-belül új festést és új konyhabútort kapott, valamint teljesen újragondolták a teraszt, de a két fürdőszoba is megújuláson ment át. A meleget a gáz-cirkó mellett cserépkályha szolgálja. A belváros gyalogosan is gyorsan elérhető.

A Fejér megyei Polgárdi csendes részén található ez a 65 négyzetméteres családi ház. Az 1981-ben épült ingatlanban egy étkezős nappali, 2 hálószoba, konyha, kamra és fürdőszoba helyezkedik el, azonban a tégla falainak köszönhetően könnyen alakítható ráadásul a tetőtér is beépíthető. A villanyvezetékek cseréje egy szoba kivételével minden szobában megtörtént. A fűtésről két cserépkályha gondoskodik. A ház mögött egy garázs és melléképületek is fellelhetőek.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

"Várom, hogy mikor kezdenek már hinni a pénztárcájuknak az emberek" – olvasói levél

"Várom, hogy mikor kezdenek már hinni a pénztárcájuknak az emberek" – olvasói levél

Egyre többen kezdenek rájönni, hogy mekkora szemfényvesztés volt a mostani kormánypárt osztogatása az áprilisi választások előtt.

Rovarhotel építési rekord Burgenlandban – Az Esterházyak és a fenntartható gazdálkodás

Rovarhotel építési rekord Burgenlandban – Az Esterházyak és a fenntartható gazdálkodás

Hogy a méhektől és általában a rovaroktól függene a civilizáció?

Továbbra is korlátozzák a vízhasználatot Pest megyében

Továbbra is korlátozzák a vízhasználatot Pest megyében

De legalább folyik víz a csapból.

© 2022 (v2.202102)