Kiadó lakás várja új lakóját az előkelő II. kerületben

A II. kerület jellemzője a hegyes-dombos vidék, egyedülálló módon azonban közel helyezkedik el a belvároshoz, ezekkel az adottságokkal pedig az ország egyik legelőkelőbb lakóövezeteként is ismert. Ebben a körzetben található egy kiadó téglalakás, amely várja következő lakóját, minimum egy éves időtartamra.

A lakás a Tárogató úton van, ez a Budakeszi út és a Hűvösvölgyi út által közrefogott hosszanti utak egyike. Zöld, csendes környezet jellemzi ezt az útszakaszt, optimális környék a pihenésre. Az út alsó szakaszát  legegyszerűbben a Hűvösvölgyi úton közlekedő busz- és villamosjáratokkal lehet elérni. A Tárogató úton buszforgalom egyáltalán nincsen, de az utat keresztező Szerb Antal utcában elérhető a 129-es busz, amellyel átszállás nélkül el lehet jutni a Széll Kálmán térig. Innen pedig metróval a belváros bármely pontját könnyedén meg lehet közelíteni. A lakástól 10 percnyi sétára elérhető élelmiszerbolt, éttermek, óvodák és iskolák is.

 

Az ingatlan az első emeleten található, 73 négyzetméteres, két hálószoba és egy nappali található benne, ezáltal ideális lehet akár gyermekes családok számára is a lakás. Részben felújított állapotú, a nyílászárók, a faparketta és a festés is új. Emellett a gáztűzhely is teljesen új. A bérlemény részben bútorozott, a konyha alap felszereltséggel rendelkezik, található benne egy alsó- és egy felső szekrény. A gardrób részen végig beépített szekrénysor helyezkedik el. Megállapodás szerint a 3 szoba mindegyikét ellátják a megfelelő bútorzatokkal.

A szobákban parketta található, illetve a gardróbban is, mindenhol máshol műpadló van. A fürdőszoba kádas, a wc pedig egy külön helyiségben van.

 

Az ingatlan erkélye déli tájolású, az erkélyen gyakorlatilag egész nap lehet élvezni a kellemes napsütést, konyhája pedig keleti fekvésű és tájpanorámás. A nappali ablaka a szomszéd épületre valamint a kertre néz.

Az ingatlan ideális lehet a belváros kedvelőinek, akik szeretnének egy jól frekventált, de mégis nyugodt környéken élni. Pároknak, de akár gyermekes családoknak is megfelelő választásnak bizonyulhat.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Már alig lehet követni a drágulást a mezőgazdasági áraknál

Már alig lehet követni a drágulást a mezőgazdasági áraknál

Az előző havi megtorpanás után júniusban ismét gyorsult a mezőgazdasági termelői árak emelkedése: a felvásárlási árak a májusi 45,4 százalék után júniusban átlagosan 48,3 százalékkal voltak magasabbak az egy évvel korábbiaknál a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legfrissebb adatai szerint.

Rossz hír a vevőknek: nem csökkennek a lakásárak, hiába várják ezt sokan

Rossz hír a vevőknek: nem csökkennek a lakásárak, hiába várják ezt sokan

Országosan a legtöbb megyében és a főváros nagy részén is kitartanak az eladók az árak mellett, szinte alig engednek 2-3 százalékot. Kelet-Magyarországon viszont nőtt az alku mértéke.

Lehet rendkívüli nyugdíjemelés, ha tényleg 20 százalék lesz az infláció? Klasszis podcast

Lehet rendkívüli nyugdíjemelés, ha tényleg 20 százalék lesz az infláció? Klasszis podcast

Erre és még sok más kérdésre keresték a választ legújabb Klasszis podcast műsorunkban kollégáink, Csabai Károly főszerkesztő és Székely Sarolta felelős szerkesztő.

Történelmi beruházást jelentettek be Debrecenben

Történelmi beruházást jelentettek be Debrecenben

Magyarország történetének eddigi legnagyobb beruházása valósul meg Debrecenben.

© 2022 (v2.202102)