Ámulj el az őszi színkavalkádon az egri dombokon

Nincs is talán gyönyörűbb, mint az ősz színeibe burkolódzó egri dombok látványa. Már az is jó érzéssel tölti el az embert, ha 1-1 napsütéses őszi napon kirándulhat egy jót erre. De egyre többek fejében fordul meg egy vidéki városban visszavonulni, vagy életmódot váltani egy menő, csodálatos városkában.

Akiknek a kiszemeltjei közé tartozik Eger vagy környéke, azok számára egy kifejezetten idilli környezetben található, meseszép családi házat mutatunk most be. (Őszi nyitóképünk, és az alábbi egri, nyári képünk illusztráció – a szerk.)

 

A gyönyörű, panorámás ingatlan Egerben, Hajdúhegy városrészben található. Ez a luxus szintű családi ház a meghitt hangulatú nagyváros frekventált részén található és lélegzetelállító kilátással bír a Bükk hegyeire.

És nem csak a panoráma említésre méltó, hanem a hely-kínálat is: ez a családi otthon két, teljesen szeparált bejárattal rendelkezik, tehát 2 generáció együttélésére is kiváló életteret biztosít.

A két otthon közül az első mintegy 50 négyzetméteres, két szobás. A második otthon pedig egy földszint-emeletes családi ház. Az első szintje ennek 84 négyzetméteres, míg a második szint ennél tíz négyzetméterrel nagyobb.

A második lakrész a parkosított kertből, továbbá a garázson keresztül is megközelíthető. Az előszobából nyílik a fürdőszoba, a mellékhelyiség, valamint a garázs és a pincelejárat.

Az óriási üveges ajtón keresztül az étkezőbe érkezünk, amely egy légtérben van a kiválóan felszerelt konyhával.

A nappali ablakai és a nappali végében lévő üvegfal miatt nagyon sok fény jut a tágas térbe és úgy érezhetjük, hogy a szoba szinte a kertben van és a panoráma is „berobban” a szobába…

Így hát lényegében a nappaliban élvezhetjük a szép kert nyújtotta pihenést, az őszi-téli-tavaszi napokon pedig akár a hasznos és látványos kandallóba is tüzet rakhatunk.

A lenti nappali szobába előtt egy hatalmas terasz van, ahonnan könnyedén elérhetjük az elegáns, ősfás kertet és a konyhakertet is.

A minőségi otthon belső tereiben mindenhol a fa dominál, a nappaliból egy falépcső vezet fel az impozáns galériára, ahol egy finn szauna is található. A tetőtérben 3 szobát, fürdőszobát és különálló mellékhelyiséget találhatunk.

A ház az 1990-es években épült, ám 2008-ban teljesen leszigetelték a homlokzatot.

A ház alatt teljes terjedelemben helyezkedik el a mintegy 166 nm-es pince-alagsor, ahol a fűtő és ellátó berendezés, tűzifa-tároló rész, műhely és kerti szerszámoknak alkalmas rész is helyet kapott. Szintén a ház alatt egy huszonöt négyzetméteres garázs is rendelkezésre áll.

Az egyik lakás fűtése gáz cirkó, a másodiké gáz kazán és vegyes tüzelésű kazán.

A ház körül szépen parkosított kertrész található, gazdagon beültetve örökzöld növényekkel.

A cikk a családi ház eladójának a megbízásából készült.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

A Pénzügyminisztérium új épületére bezzeg van pénz: 61 milliárd forint

A Pénzügyminisztérium új épületére bezzeg van pénz: 61 milliárd forint

Végösszeg a májusi átadó után várható.

Bod Péter Ákos: Magyarország két évtizede az EU-ban, néhány tapasztalat és következtetés

Bod Péter Ákos: Magyarország két évtizede az EU-ban, néhány tapasztalat és következtetés

Az immár négy politikai ciklus során felépített sajátos magyar társadalmi-gazdasági-politikai szisztémával nem lehet egy újabb évtizedet eltölteni az integrációs szervezetben. 

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

© 2024 (v2.202102)