Mesés környezetben, a Bükk lábánál, ahonnan a sípálya és Budapest sincs messze!

Magyarországnak van néhány csodás vidéki városa, ami a fővárostól való távolsága miatt kiesik a budapestiek látóköréből. Pedig az autópályáknak hála, közülük ma már több akár 1 óra alatt is megközelíthető. Ilyen az elmúlt években hatalmas változáson átesett Eger is, ami kiemelt célpont lehet azok számára, akik a fővárosinál lényegesen nyugodtabb környezetben szeretnének élni, mégis Budapest elérhető közelségében. A Bükk lábánál elterülő városka pedig nemcsak szüret idején lehet vonzó, a hegyvidéki környezet egész évben kirándulási lehetőséget nyújt, télen pedig csak 35-40 percet kell autóznia annak, aki kipróbálná a bánkúti sípályát.

A home office elterjedésének köszönhetően ma már nem kell feltétlenül Budapesten élnünk, ha csak a hét 1-2 napján kell bejárnunk a fővárosba, lakhatunk onnan akár 1 órányi távolságra is. Egerben, festői környezetben most például épp egy Bükkre panorámás, luxus családi házat kínálnak eladásra, ahonnan az M25-ös és M3-as autópályáknak köszönhetően 1 óra alatt Budapesten lehetünk.

A többgenerációs ingatlan a város legszebb részén, egy tágas telken kapott helyet, zöldövezetben, panorámával a bükk vonulataira. Az épület alsó szintjén egy 50 nm-es, 2 szobás lakrész található, amely ideális lehet idős szülőknek, vagy akár kiadás céljára is, a ház nagyobbik lakrésze a földszinten 84 nm-t, a tetőtérben 94 nm-t foglal el, így egy nagyobb család számára is tökéletes. 

Ugyanakkor a 2008-ban megvalósult külső homlokzati hőszigetelésnek és a fűtésrendszernek köszönhetően az ingatlan fenntartása kedvező, a nagyobbik lakás fűtése ugyanis a gázkazán mellett még vegyestüzelésű kazánnal is biztosított, míg a kisebbik lakás fűtéséről külön gáz-cirkó gondoskodik. A gépészet praktikusan az egész ház alatt elterülő pincében kapott helyet, ahol tűzifának, műhelynek és a kerti szerszámok téli tárolásának is akad még bőven hely.

Az ingatlanhoz természetesen garázs is tartozik, innen és a kert felől is megközelíthetjük az előszobát, ahonnan tágas üvegajtón léphetünk az étkező-konyhába. Innen nyílik a dupla belmagasságú nappali, melynek különlegessége a hatalmas bükki panorámára néző üvegfal, innen léphetünk ki a szintén panorámás teraszra is, ahonnan az ősfás kert és a konyhakert is megközelíthető. A nappali éke még a hangulatos kandalló, amely meghittebbé teszi a téli esték hangulatát, miközben az ablakon keresztül gyönyörködhetünk a meseszép téli tájban.

Az ingatlan belső tereiben domináns elem a természetes fa, mint szerkezeti elem és mint burkolat, így egy gyönyörű fa lépcsőn juthatunk fel a nappaliból a galériára, ahol egy finn szauna is helyet kapott. Ezen kívül 3 hálószoba található a tetőtérben, és természetesen mindkét szinten helyet kapott egy-egy fürdőszoba és külön mosdó is.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Új adatbázissal üzennének hadat a dráguló magyar élelmiszereknek

Új adatbázissal üzennének hadat a dráguló magyar élelmiszereknek

Az árfigyelő adatbázis létrehozását Nagy Márton minisztériuma is támogatja.

Elhallgatta az MTI, hogy a lengyelek is sürgetik Magyarországot a svéd NATO-csatlakozás miatt?

Elhallgatta az MTI, hogy a lengyelek is sürgetik Magyarországot a svéd NATO-csatlakozás miatt?

Mintha párhuzamos valóságba került volna a magyar és a lengyel elnöki kommunikáció.

Orbán Viktor nagyon kínos kérdést kap ma Brüsszelben

Orbán Viktor nagyon kínos kérdést kap ma Brüsszelben

Elege van a svédeknek a NATO-bővítés körüli izmozásból.

Továbbra is sok az influenzás Magyarországon

Továbbra is sok az influenzás Magyarországon

A figyelőszolgálatban résztvevő orvosok jelentései alapján az elmúlt héten 44 100-an fordultak influenzaszerű tünetekkel orvoshoz.

© 2023 (v2.202102)