Ilyet még nem látott! A+-os ingatlan vállalkozásoknak, 3 vármegye határán, a Dél-Dunántúlon!

Budapesten is lényegesen kevesebb A+ kategóriás iroda található, mint amennyire szükség lenne, vidéken pedig kifejezetten ritkaságnak számít. Most azonban 3 vármegye határán, az M6-os, M7-es autópályák vonzáskörzetében vált eladóvá egy ilyen ingatlan irodaházzal és üzemcsarnokkal.

Tolna, Somogy vagy Baranya vármegye környékén keres top kategóriás telephelyet cégének? Esetleg befektetés céljából vásárolna, könnyen kiadható irodákat, üzemcsarnokot? Dombóváron, a három vármegye határán, most épp egy ilyen létesítmény vált eladóvá, melyhez hasonló színvonalú nem található sem Somogy, sem Tolna vármegyében.

Dombóvár elhelyezkedése azért kivételes, mert több olyan település van a vonzáskörzetében, ahonnan elérhető az M6-os vagy az M7-es autópálya. Kaposvár például mindössze 30 km, ahonnan a 67-es gyorsforgalmi úton érhetjük el az M7-es autópályát, de Pécs is mindössze 45 km-re van, ahol az M6-os autópályára hajthatunk fel. Ezen kívül könnyen megközelíthető még Szekszárd (60 km), Paks (80 km), illetve Siófok (65 km).

Dombóvár Szekszárd és Paks után Tolna vármegye 3. legnagyobb települése, a Dombóvári kistérség székhelye, melyet keresztül szel a többi fontos útvonalhoz csatlakozó 61-es főút. Itt a főúttól mindössze 300 méterre áll az az irodaház és üzemcsarnok, mely egyedülálló a környéken és igény szerint akár bővíthető is.

Az ingatlan egy 12.125 m2-es Vt-1 besorolású telken áll. A „településközponti vegyes” terület beépíthetősége a Helyi Építési Szabályzat szerint 50%-os. Az irodaház közel 210 nm-en, az üzemcsarnok több, mint 500 nm-en terül el, így az ingatlan további felépítményekkel bővíthető.

A telek összközműves, az épületek 2020-ban épültek, az üzemcsarnokot még nem használták, csak az irodákat, így az ingatlan újszerű állapotban kerül új tulajdonosának birtokába. Az ingatlan legnagyobb előnye az energiatakarékossága, a kétszintes irodaépület külső hőszigeteléssel és 3 rétegű üvegezéssel ellátott műanyag nyílászárókkal rendelkezik, hűtését-fűtését elektromos hőszivattyú-hűtő-fűtő fan coil rendszer biztosítja, használati melegvíz ellátásáról villanybojlerek gondoskodnak. Az irodaépületben hővisszanyerős szellőztetőrendszer került kialakításra, ami a nyílászárók nyitása nélkül folyamatosan biztosítja a friss levegőellátást.

Az energiatakarékosság jegyében a felépítmények tetejére napelemeket is telepítettek, amelyeknek 33,63 kWp a teljesítménye, ami inverterrel jelentős költségmegtakarítást eredményez, továbbá az irodaépület előtti, térkövezett parkoló elektromos autó töltőt is kapott. A telek egy része parkosított, itt „okos” öntözőrendszer került kiépítésre. A víztakarékosság érdekében a telephelyen lévő saját fúrt kút hozama a tűzivíz, illetve a csapadékvíz tárolóba kerül továbbításra.

Az ingatlan körbekerített, utcafronthoz közelebbi részén helyezkedik el az irodaépület, melynek berendezésénél nagy hangsúlyt fektettek a korszerű, minőségi anyagok felhasználására, a harmonikus színösszeállításra, valamint egyedileg gyártott irodabútorokkal az ergonómiára is, így itt egy A+-os, korszerű, full extrás iroda született, ahol a dolgozók zavartalanul tudják munkájukat végezni. Az irodaépület alsó szintjén fogadótér, irodák és vizesblokk található, a csaknem 60 nm-es felső szinten kapott helyet a vezetői iroda és a tárgyaló.

Az irodaház előtt elhaladó térkövezett belső úton érhetjük el az üzemcsarnokot, mely az irodaépület mögött, a telephely nyugati részén kapott helyet. A csarnok előtt szállító járművek részére alkalmas parkolót is kialakítottak. Az épületben két egybenyíló csarnokrész, vezetői iroda, étkező, öltöző és vizesblokkok találhatóak, melyek kialakítása, berendezése az irodaépület belső kialakításával megegyező színvonalú. A csarnokban ipari tevékenységet még nem végeztek, több funkcióra is alkalmassá tehető.

Az ingatlan tehát nemcsak termelőüzemként, de akár cégközpontként, logisztikai bázisként is kitűnően funkcionálhat, amit nagyban segít az elhelyezkedése, a Dunántúl, Budapest és a Duna-Tisza közének gyors közúti elérhetősége. Ha Ön telephelyet, cégközpontot, befektetési lehetőséget keres a Dél-Dunántúlon, nézze meg ezt a páratlan ingatlant, melyhez hasonlót nem talál a környéken.

A cikk megjelenését az ingatlan értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Újabb amerikai rakéták érkeznek Ukrajnába

Avgyijivkánál nyomulnak tovább az oroszok.

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Nem fontos, elvtársak, mondta Orbán Viktor

Van egy szó, ami végig vonult ezen a héten. Elég hosszú, de kifejező: eljelentéktelenítés. Nézzük csak, hol jött ez elő és kik cselekedték meg ezt!

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Ezrek tüntetnek Magyar Péter felhívására a Belügyminisztérium előtt

Pintér Sándor lemondását követelték a pedofil-ügy miatt.

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Meglepetést okozott a forint és ennek sokan örülnek

Vegyesen alakult pénteken a forint árfolyama a kora reggeli jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben, a heti eredménye azonban pozitív.

© 2024 (v2.202102)