Modern elegancia: polgári lakások új köntösben

Egy tágas terekkel rendelkező, nagy belmagasságú patinás polgári lakás gyönyörű lehet felújítva, akkor is, ha antik bútorokkal van berendezve, és akkor is, ha modernizálják. Jól megválasztott, modern, fiatalos bútorokkal ugyanis mit sem veszít eleganciájából. Mai cikkünkben olyan lakásokat hozunk, melyek ennek jegyében lettek felújítva.

Álomotthon a Mechwart ligetnél

A Margit körúton, a Mechwart liget közelében, egy 1910-ben épült, szecessziós társasház 2. emeletén került eladósorba egy 2022-ben álomszépen felújított, 54 nm + galériás lakás. Az ingatlan amerikai konyhás nappalival, fürdőszobával és a galéria alatt egy hangszigetelt üvegezésű hálófülkével rendelkezik. A lakást minimalista stílusban rendezték be, melynek letisztult, egyszerű vonalait gyönyörű, ívelt vonalú, bársony huzatú kanapéval és fotellel oldották, ami által jobban illeszkedik egy polgári lakásba. Az ingatlanhoz egy hangulatos loggia is kapcsolódik luxury műfűvel. A lakás elektromos fűtése telefonos applikációval vezérelhető, melegvíz ellátását egy A+++-os, design villanybojler biztosítja.

Kertkapcsolattal a Városliget közelében

A Hősök terétől és az Andrássy úttól is egyaránt néhány perc távolságra, egy rendezett társasház földszintjén található ez a nappali + 2 szobás lakás, mely 6 évvel ezelőtt esett át komplett felújításon. A lakásba lépve rögtön a tágas étkező-konyhába érkezünk, ahonnan a közlekedő vezet a szintén hatalmas nappaliig, a közlekedőből nyílik a kamra, a fürdőszoba és a külön WC, a nappaliból külön-külön nyílik a 2 egész szoba. A nappaliból lehet kilépni a 30 nm-es privát kertrészre, de a két hálószoba ablaka is ide nyílik. A fűtést és a melegvizet kondenzációs kazán biztosítja, az ingatlan klímával is felszerelt. Sajnos a hirdetésből nem derül ki, hogy mennyi a lakás belmagassága, de a képeken látszik, hogy nagyon magas, melyet mennyezettől a padlóig érő függönyökkel tettek még hangsúlyosabbá. A társasház közös költsége felújítási alapot is tartalmaz, a homlokzatot pár évvel ezelőtt újították fel.

Energiatakarékos, parkra néző otthon az Orczynegyedben

Az Orczy úton, a Golgota téri park közelében vált eladóvá ez a 83 nm-es, parkra néző lakás, melynek télen a rezsije mindössze 38.000 forint, amely a közös költséget is tartalmazza! Az ingatlan kedvező rezsi költségét az újonnan kialakított radiátoros fűtésrendszer biztosítja kondenzációs kazánnal. A 3 szoba + étkező + konyhás lakásnak két bejárata is van a függőfolyosóról, így akár két külön lakás is kialakítható, 3,5 méteres belmagassága okán galériázható. A társasház anyagi helyzete rendezett, pár éven belül történt a tető és a függőfolyosók felújítása.

Szaunás fürdőszobával, a Kodály köröndnél

A VI. kerületben, a Diplomatanegyedben került eladósorba ez a 80 nm-es, napfényes lakás egy polgári ház legfelső emeletén. Az ingatlanban tágas konyha-étkező és egy szintén tágas nappali, valamint egy hálószoba kapott helyet. A fürdőszoba is 12 nm-es, így egy szauna és egy pezsgőfürdős sarokkád is elfért benne. A lakás fűtése telefonról is vezérelhető, klimatizált, riasztóval is felszerelt. Enteriőrje modern, csillárjaival és az antik tálalószekrénnyel mégis gyönyörűen megőrizték benne a polgári hangulatot.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Kemény üzenetet küldtek a lengyelek Oroszországba

Csütörtökön már az orosz-ukrán háború 792. napját írtuk. Ezek voltak az elmúlt órák legfontosabb eseményei.

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

„Különben dühbe jövünk”, avagy mi lesz, ha nem csökken a benzinár?

Nem árulják el, szemöldökráncolás vagy kivégzés vár a renitensekre.

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Nagy Márton kiadta az ukázt: ketyeg az óra az üzemanyagáraknál

Találkozott a miniszter a Magyar Ásványolaj Szövetség képviselőivel.

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Felborítja a sörét, ha meglátja, mit csinál a forint

Erősödött csütörtökön a forint a főbb devizákkal szemben a kora reggeli jegyzéséhez képest a bankközi piacon.

© 2024 (v2.202102)