Borzasztóan járhat, ha eddig ezt kihagyta az ingatlaneladás során

Az ingatlan eladással számos tulajdonosnak meggyűlhet a baja, de valószínűleg pont azért, mert finoman szólva is, borzasztóan hirdetik az eladni kívánt lakásukat vagy házukat. Sokan abban a tévhitben élnek, hogy elég 1-2 ingatlan hirdető portálra feldobni az eladó ingatlant és az majd eladja magát. Sajnos vagy nem sajnos, de akik nulla vagy minimális energiát fektetnek bele azok nulla vagy minimális eredményt is érnek el. Mi most megmutatunk pár banális hibát, amit mindenképpen kerüljön a későbbiekben, ha sikeresen szeretné eladni az ingatlanát.

Rossz minőségű fotók

Elképesztően sok olyan hirdetést lehet találni, ahol pixeles, homályos, rosszul bevilágított vagy éppen semmitmondó fotókat látunk. Az is jellemző, hogy még rendet se raknak a fotózások előtt, így még az éppen aznap kiteregetett ruhákat vagy a személyes tárgyak tömegét is fel lehet fedezni a szobákban, amik által viszont nem lehet kellőképpen érzékelni a terek méretét sem és a leendő új tulajdonosban is kétségeket kelthet, hogy ezt szeretné-e igazán új otthonának.

Jellegtelen hirdetésszöveg

Ha írnak 2 sort, és még az is tele van helyesírási hibákkal, akkor szinte bizonyos, hogy nem túl sok megkeresés fog érkezni. Nyilvánvalóan nem kell még a legkisebb részleteket is feltüntetni, de érdemes írni a környékről, az infrastruktúráról, az ingatlan állapotáról. A legalapvetőbb információk mindenképpen szerepeljenek és azok jól megfogalmazva, érthetően tagolva.

Túlárazott hirdetés

Újabb probléma lehet, ha az ingatlan árát a csillagos egekbe emeli. Érthető, hogy nem szeretné áron alul eladni az ingatlanát, ugyanakkor ha irreálisan magas összeget szab ki, akkor lényegesen kevesebben fognak érdeklődni, akkor is ha szépek a fotók és tetszetős a hirdetésszöveg. 

Nem a megfelelő helyen hirdeti az ingatlant!

Egy megoldás lehet az, hogy minden létező ismert hirdetési felületre feltölteni az ingatlanunkat, de azért valljuk be, ehhez nem mindenkinek van türelme és ideje, és nem is feltétlenül szükséges. Elég ha az ismertebb, nagy látogatottsággal rendelkező oldalakra feltöltjük a hirdetést. Ezek közül az egyik legnépszerűbb és nagy múltra visszatekintő hirdetőportál az Ingatlantájoló, ami ráadásul rendkívül kedvező ajánlatokkal várja a hirdetni vágyókat.

Elsőrangú ár-érték arány!

Az egyik előnye az Ingatlantájolónak, hogy lehetőség nyílik arra is, hogy csak 14 napra kipróbálják a szolgáltatásokat az érdeklődők, de annál kedvezőbb árakkal lehet számolni, minél több napra választja a hirdetői csomagot. Legyen szó akár 30, 60 vagy 120 napos csomagról, garantált a minőség. A 120 napos csomag pedig már kiegészül olyan egyedi szolgáltatásokkal – az alap fotó feltöltésen és a feliratokon kívül – mint a partneroldali megjelenés, a facebook hirdetés, a címlapi kiemelés, illetve kizárólag az Ingatlantájolón még cikk is íródhat az ingatlanáról. Az igazán pénztárcabarát ajánlat pedig, hogy azon ingatlanok, amik Pest megyén kívül esnek és 21 millió forintnál olcsóbbak még több kedvezménnyel számolhatnak. 

Az önálló cikkel akár 20 ezres megtekintést is elérhet 

Ha ezt az opciót választja, akkor hozzáértő és tapasztalt újságíró kollégáink keresik fel, akik az Ön igényeinek megfelelően írnak cikket hirdetett ingatlanáról, Önnel folyamatosan tartva a kapcsolatot. A megírt cikk az Otthontérkép Magazin felületén lesz megtekinthető, amivel további potenciális érdeklődők vonzhatók be. Ez kiegészül azzal, hogy a partneroldalakon is megjelenik a cikk illetve Facebookon is megosztásra kerül, ami által az eladó ingatlan híre potenciálisan sokkal több emberhez juthat el.

Számos kiemelési lehetőség!

A kiemelési lehetőségek egész tárháza áll rendelkezésre azok számára, akik biztosra szeretnének menni és minél hamarabb eladni az ingatlanukat. Egy-egy lehetőség akár hirdetői csomag kiválasztása nélkül is igénybe vehető, mint a Facebook hirdetés vagy a partneroldali kiemelés, de akár a hirdetői csomag mellé is választható. 

Kép és felirat: 20 db kép feltöltése válik elérhetővé bármelyik hirdetői csomaggal, valamint feliratot is hozzáadhat a kiemelt képéhez, ami által kiemelkedhet a hirdetése a listában található többi ingatlan közül. 

Egyéb kiemelési opció: Az Ingatlantájoló több közkedvelt weboldallal is partneri szerződésben áll, ilyen a privatbankar.hu, mfor.hu és infostart.hu,  is, és ezek mindegyikén meg tud jelenni a hirdetése vagy éppen az ingatlanáról készült cikk.

A találati listák élét tűzte ki célul? Akkor az Ingatlantájolót kell választania! Itt a forradalmian új és kiemelkedő ár-érték arányú licit szolgáltatással az első helyekre törhet! Ráadásul az a szenzációs helyzet áll fenn, hogy mindenkinek egyenlő esélye van az első hely megszerzésére! 

3 szintű licitrendszer, az első helyért!

Regisztráljon akár magánszemélyként vagy cégként, az Ingatlantájolón biztosított, hogy mindenki ugyanazokkal az esélyekkel indul, hogy a listaoldalak élére törjön a 3 szintű licitrendszernek köszönhetően. A legjobb pozíciókat a megfelelő kreditmennyiség vásárlásával lehet megszerezni, amikkel az eladó ingatlanunkra lehet licitálni, hogy akár területi, sorbarendezett vagy alapértelmezett rendezésről legyen szó, akkor is a legjobb helyeken jelenjen meg a hirdetés. 

Hirdesse euróban az ingatlanát! 

Számos előnye lehet annak, ha az euróban való ármegadás mellett dönt, hiszen ezzel egyrészt elkerülhető az árfolyamveszteség. Másrészt azért is érdemes ezt az opciót választani, mert a külföldiek is gyakran látogatják az oldalt és számos esetben vásárolnak Budapest belső kerületeiben lakást vagy éppen a Balaton parti környék is népszerűségnek örvend, de még a határ menti ingatlanok is a külföldiek körében kelendőbbek. 

Az ingatlanok forintba való átváltásához a  rendszer az MNB napi árfolyami adatait használja, és az ár szerinti listázás során is a találatokat pénznemektől függetlenül sorba rendezi.

A célja, hogy minél hamarabb tovább adjon az ingatlanán? Akkor fontolja meg az euróban hirdetést! Az Ingatlantájoló számos páratlan szolgáltatása mellett, ez is hozzásegítheti, hogy minél több érdeklődőhöz jusson eladó ingatlanának híre. 

Mindez gyorsan és könnyen az Öné lehet!

Az egyik talán legvonzóbb pedig az Ingatlantájolón, hogy rendkívül gyorsan, mindössze pár perc alatt képes feltölteni egy hirdetést és a feltöltést követően nem is egy, hanem azonnal 2 oldalon is megjelenik a hirdetése, az ingatlantajolo.hu és az otthonterkep.hu weboldalakon is. A feltöltés után nyílik lehetőség a fentebb is tárgyalt hirdetési csomagok és kiemelési lehetőségek kiválasztására, amikkel eszméletlenül gyorsan továbbadhat az ingatlanán! 

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Az oroszok nem ijedtek meg az amerikai rakétáktól

Az oroszok nem ijedtek meg az amerikai rakétáktól

Lemondott egy korrupt ukrán miniszter. Háborús hírek.

Megvette a Mol Jellinekéktől a Waberer's 15 százalékát

Megvette a Mol Jellinekéktől a Waberer's 15 százalékát

Stratégiai együttműködési megállapodást is kötöttek.

Mi történt a forinttal? Elemző legyen a talpán, aki erre számított

Mi történt a forinttal? Elemző legyen a talpán, aki erre számított

Minimálisan gyengült a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.

A lombkoronasétányos és a vak komondoros polgármester is folytatná a munkát

A lombkoronasétányos és a vak komondoros polgármester is folytatná a munkát

Újra a választók bizalmát kérik.

© 2024 (v2.202102)