Találtunk egy jó árú kislakást a Rózsadombon – mutatjuk!

A legendás budai Rózsadombon, annak is az alsóbb részén, tehát a városmaghoz, a Margit körúthoz nagyon közel találtuk ezt az emeleti, két erkélyes, szép kilátással bíró, tágasnak mondható, jól alakítható, 51 négyzetméteres lakást. Mutatjuk a részleteket.

Nehéz a mai lakás-áremelkedések közepette olyan otthonra, illetve befektetésre lelni, amely kiváló alap-adottságokkal bír, mégis relatíve jó áron kerül piacra.

A Rózsadomb környékén keresgélve bukkantunk erre a Rómer Flóris utcai (képünkön az utca 120 évvel ezelőtt…) , kiválóan alakítható lakásra, amely a környék árait megnézve eléggé ígéretes árral és lehetőségekkel csábít.

Ma már ugyanis szinte csodaszámba megy itt az elegáns budai részeken, az, ha egy tisztességes, magas emeleti, erkélyes másfél-két szobás otthon nem kerül mindjárt 60-70 millió forintba, vagy még többe. Íme tehát egy friss kivétel, amely jó adottságú és a mai árszintek mellett tehát kifejezetten jó árú otthonnak is mondható!

Különösen úgy, hogy közel sem egy sötét, kicsi és földszinti lakásról, hanem egy negyedik emeleti (lifttel ellátott), két erkélyes, másfél szoba plusz étkezőssé alakítható lakásról van szó. Mindezen adottságok mellé nem csak a társasház jó állapotú, hanem még az 51 négyzetméter elosztása is kitűnő, több embernek is kényelmes lehet.

A nappali szinte óriásinak mondható ebben a kategóriában, hiszen 21,4 négyzetméter, melyhez közel három négyzetméteres erkély csatlakozik.

A nappali, valamint a 8,3 négyzetméteres hall okos egybenyitásával nem csak egy amerikai konyhás fő helyiség alakítható ki, de még az étkező is bőven elfér majd.

A 8,2 négyzetméteres konyha (fenti képünkön a kilátás a konyhai (később akár kisebb szobai) erkélyről) helyiséget  egy beugró alkóv sarok egészíti ki, így ebből egy kellően tágas, közel 12,5 négyzetméter alapterületű, már egésznek számító szoba alakítható ki, akár két, sok-sok holmit „elnyelő” gardróbbal a mostani alkóv és a kamra helyén (lásd az alaprajzot).

Arról nem is szólva., hogy egy 1,6 négyzetméteres, nem is annyira apró erkély van a mostani konyha előtt, tehát mindkét szobának erkélye van!

További előny, hogy külön van a WC és a lakás méretéhez képest a 3,2 négyzetméter alapterületű fürdő is jó méret, különösen, hogy a WC sem foglal helyet benne, illetve a közel 4 négyzetméteres előszoba is kompletté teszi a lakást.

Természetesen felújítandó az állapot, de így az új tulajdonos teljes mértékig saját igényei, ízlése és fantáziája alapján alakíthatja akár két szobás luxus-otthonná ezt az ékszerdobozt, amely az amúgy is elegáns Budán belül is talán az egyik legjobb helyszínen van. Már zöldövezetben, de mégis pár lépésnyire a nyüzsgő, belvárosias részről, méghozzá úgy, hogy a kilátásról sem kell lemondani.

A cikk a lakás értékesítőjének támogatásával készült.

 


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Mi történt a forinttal? Elemző legyen a talpán, aki erre számított

Mi történt a forinttal? Elemző legyen a talpán, aki erre számított

Minimálisan gyengült a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.

A Pénzügyminisztérium új épületére bezzeg van pénz: 61 milliárd forint

A Pénzügyminisztérium új épületére bezzeg van pénz: 61 milliárd forint

Végösszeg a májusi átadó után várható.

Bod Péter Ákos: Magyarország két évtizede az EU-ban, néhány tapasztalat és következtetés

Bod Péter Ákos: Magyarország két évtizede az EU-ban, néhány tapasztalat és következtetés

Az immár négy politikai ciklus során felépített sajátos magyar társadalmi-gazdasági-politikai szisztémával nem lehet egy újabb évtizedet eltölteni az integrációs szervezetben. 

© 2024 (v2.202102)