Új kialakítású lakások egy bámulatosan megújult, régi fogadóban, egy órára Budapesttől

Jászárokszállás egy barátságos kisváros, Jászberénytől és Gyöngyöstől is mindössze 15-20 perc, illetve az M3-as autópálya felhajtójától is mindössze 15 perc autóútra, így Hatvan is 30 perc, Budapest pedig egyetlen óra alatt elérhető innen.

Az alig 8000 fős lakosságú település lendületes fejlődésben van, bölcsőde, általános iskola, gimnázium, 5 háziorvos, és kiváló termálvizű strandja mellett gyönyörű horgásztóval is rendelkezik, valamint számtalan helyi üzem, gyár kínál munkalehetőséget. Az épület közvetlen közelében (100 méteren belül) találhatók az élelmiszer üzletek, pékségek, piac, posta, orvosi rendelők, gyógyszertár, fogorvosi rendelő, általános iskola, óvoda, bank, mentőállomás, Okmányiroda stb.

A kisváros főterén található a műemlék jellegű környezetben álló „Nagyfogadó”, mely 1905-ben épült. Az impozáns épület az évtizedek során számos funkciót ellátott.

Az épület korábbi díszes ornamentikáját az elmúlt évszázad átépítései során sajnos szinte teljesen eltüntették, ám nemrég újra felújították, így ha teljesen régi pompájában már nem is tündökölhet, az épület tulajdonosai mindent megtettek az impozáns végeredményért.

A “Nagyfogadó” társasházban 19 új lakást alakítottak ki. A többszintes társasház mögött egy kis, kerített udvar található, a földszinti lakásokhoz tekintélyes nagyságú terasz tartozik.

A társasházban még eladó, amerikai konyhás lakások:

Földszint 44 m2 + 10 m2 terasz      nappali + háló                              24.205.000,-

1.emelet 63 m2                                 nappali +1 szoba + 1 háló           29.610.000,-

2.emelet 54 m2                                 nappali + háló                               25.380.000,-

2.emelet belső kétszint 67 m2       nappali + 1 egész + 1 háló          32.160.000,-

Manapság egy új ingatlan megvásárlásakor fontos szempontok közé tartoznak az energiatakarékos megoldások, így igyekeztek a felújítás során pénztárcabarát megoldásokat kialakítani. A lakásokban egyedileg mérhető víz és villany, valamint hőmennyiség mérővel ellátott (házközponti) padlófűtés található. Ezen kívül új víz- és villamoshálózat került kiépítésre, valamint teljesen új  a tetőszerkezet.

Ha szeretne egy tiszta és rendezett társasházban élni, ami nem mellesleg egy kedves kisvárosi környezetben van, akkor ne szalassza el a lehetőséget, válassza ki álmai otthonát most!

A cikk megjelenését az ingatlanok értékesítője támogatta.


Mfor.hu legfrissebb cikkei

Megvette a Mol Jellinekéktől a Waberer's 15 százalékát

Megvette a Mol Jellinekéktől a Waberer's 15 százalékát

Stratégiai együttműködési megállapodást is kötöttek.

Mi történt a forinttal? Elemző legyen a talpán, aki erre számított

Mi történt a forinttal? Elemző legyen a talpán, aki erre számított

Minimálisan gyengült a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben péntek reggel a csütörtök kora esti jegyzésekhez képest a nemzetközi bankközi devizapiacon.

A lombkoronasétányos és a vak komondoros polgármester is folytatná a munkát

A lombkoronasétányos és a vak komondoros polgármester is folytatná a munkát

Újra a választók bizalmát kérik.

A Pénzügyminisztérium új épületére bezzeg van pénz: 61 milliárd forint

A Pénzügyminisztérium új épületére bezzeg van pénz: 61 milliárd forint

Végösszeg a májusi átadó után várható.

© 2024 (v2.202102)